Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cu cine și de cine râde Andreea Esca. “Suntem ca elevii aceia din ultima bancă puși pe caterincă”

Cu cine și de cine râde Andreea Esca. “Suntem ca elevii aceia din ultima bancă puși pe caterincă”

Cum reușește Andreea Esca să fie mereu cu zâmbetul pe buze? "Dacă nu are cine să mă facă să râd, îmi găsesc singură ceva care să mă binedispună", ne-a explicat ea.

De Ana Maria Marinescu,

Rar o vezi pe Andreea Esca serioasă. Și mai rar, tristă. Pare că deține secretul bunei dispoziții, iar noi am vrut să-l descoperim. Vedeta știrilor PRO TV ne-a mărturisit că e-n firea ei să râdă și că nu concepe o zi în care să nu fi zâmbit măcar. O ajută faptul că e înconjurată de oameni veseli și acasă, și la job. Andreea ne-a dezvăluit recent și de ce refuză să-și retușeze pozele.

Libertatea: Ești, în percepția majorității, o persoană foarte veselă. Cât de des ai spune că râzi, ce te binedispune și ce te amuză și care din familie îți seamănă cel mai mult din acest punct de vedere?

Andreea Esca: Zâmbesc mai mereu și râd foarte des. Dacă nu are cine să mă facă să râd îmi găsesc singură ceva care să mă binedispună. Așa e și mama, așa era și bunica și așa sunt și toți ai mei de acasă. Alex (soțul ei – n.r.) e mai mucalit, dar are un simț al umorului foarte dezvoltat, Aris (fiul ei – n.r.) e mortal cu filosofiile lui despre viață, iar Alexia (fiica – n.r.) poate imita pe oricine, ceea ce ne duce de multe ori la reprize de râs interminabile.

Cum ai descrie o zi în care n-ai râs deloc sau prea puțin?

O zi inexistentă.

Ce show-uri de comedie sau filme sau seriale urmărești pentru a te binedispune?

De curând, mă distrează „Triplusec” de la PRO TV, și bineînțeles „Las Fierbinți”. Pe vremuri, leșinam de râs la „Seinfeld”, iar pe scenă, Horațiu Mălăele ar fi alegerea mea.

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului
Recomandări

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Spune-ne un banc care pe tine te-a făcut să râzi cu lacrimi…

Nu se poate publica. (râde)

Care sunt colegii cu care râzi cel mai mult? E Busu unu dintre ei? Aveți niște pase savuroase!

Cred că cel mai amuzant personaj din gașca noastră de la PRO e Bilă, regizorul de emisie de la Știrile PRO TV, urmat, desigur, de Busu și de Vadim Vâjeu. Altă echipă cu un umor foarte inteligent e cea de la „România, te iubesc”, Paula Herlo, Alex Dima, Rareș Năstase, Cosmin Savu, Cristi Leonte și, desigur, Cătălin Radu Tănase.

Când se-ntâlnește cu Smiley și Pavel Bartoș se lasă cu hohote

Ce vedete de pe micul ecran ți se par cele mai amuzante?

Îmi place umorul lui Pavel Bartoș și îmi place Cabral. Apoi, actorii din serialele de comedie menționate mai sus și, nu în ultimul rând, îmi plac replicile cu umor rafinat ale lui Tudor Chirilă.

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie
Recomandări

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie

Circulă pe net o poză genială cu tine, Smiley și Pavel, ei dându-ți ție legătura… adică legătura de pătrunjel!

În fiecare an, la întâlnirile proteviste suntem, așa, câteva „elemente disturbante” pentru că nu ne putem abține să râdem din orice și recunosc că din grup fac parte Smiley și Bartoș. Suntem ca elevii aceia din ultima bancă puși pe „caterincă”. Găsim subiecte din orice. Și cel mai mult râdem chiar de noi.

Cu care dintre celelalte vedete râzi mult când te întâlnești?

Râd foarte mult cu Dana Rogoz și cu Sore.


OAMENI CU PUTERE. Alina face, de Crăciun, 3.500 de sarmale, și ajută oamenii cu HIV. Oana și copiii din sate fac portofele din cutii de lapte

Close
Închide
  Close