Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Cum a aflat Dana Războiu adevărul despre Moș Crăciun:
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO/ Cum a aflat Dana Războiu adevărul despre Moș Crăciun: „Am văzut o doamnă pe o scară cum împodobea un brad”

De Petre Dobrescu,

Dana Războiu a aflat întâmplător adevărul despre Moș Crăciun, la 7 ani. Fosta știristă a făcut imediat asocierea, după ce a văzut o doamnă cocoțată pe o scară pentru a împodobi bradul de Crăciun.

Ad placeholder

Dana Războiu își amintește cum, an de an, Moș Crăciun era foarte darnic. În sarcina Moșului intrau atât darurile pe care ea le primea cu mare bucurie, cât și împodobirea bradului. Asta s-a întâmplat până într-o iarnă, când ea și-a dat seama ce se întâmpla, de fapt, în perioada în care ea și sora ei lipseau de acasă.

„Când eram copil, bradul era adus de Moș Crăciun, iar tata ne lua pe mine și pe sora mea și ne ducea prin cartier, ne plimbam, ca să poată mama să împodobească repede bradul. Pe vremea aceea, ajungeam acasă, Moșul venea cu cadouri, cu brad, cu tot, era o mare bucurie pentru noi, pentru copii. Până într-o zi, când, plimbându-ne prin cartier și fiind deja mai mare, am văzut într-o casă foarte luminată o doamnă cocoțată pe o scară cum împodobea un pom și mi-am dat că și mama, probabil, face același lucru… Cred că aveam vreo 7 ani, cam așa. Mi-a atras atenția, pentru că erau trase perdelele în acea vilă și se vedea perfect ce se întâmplă înăuntru”a declarat, pentru Libertatea, Dana Războiu.

Dana Războiu îi cerea moșului păpuși și dulciuri

Ca orice copil, Dana Războiu îi cerea Moșului jucării și dulciuri. Și, spre bucuria ei, chiar le primea! Nici nu erau greu de procurat în acea perioadă, întrucât păpușile se fabricau în orașul natal, iar dulciurile erau variate, pentru că orașul se afla la granița cu Ungaria. Prin urmare, dorințele Danei erau îndeplinite. 

„Am copilărit în Arad și acolo era o fabrică de păpuși, Arădeanca. Cei de vârsta mea își aduc aminte de Arădeanca, acolo se făceau cele mai frumoase păpuși, din punctul meu de vedere. Nici nu erau prea multe variante, oricum. Și mai voiam dulciuri. Copilărind în Arad, eram la granița cu Ungaria și mai veneau ungurii cu mașinile și vindeau pe geamul mașinii dulciuri și ciocolată. Era înainte de Revoluție”ne-a povestit Dana Războiu. 


VIDEO / Îi lipsește televiziunea, dar se bucură de libertate. Dana Războiu: „E un lux să nu ai șef!” 

Ad placeholder
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
HOROSCOP
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close