Mergi direct la conținut »
VIDEO | Cum a ajuns să arate puștiul din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO | Cum a ajuns să arate puștiul din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate"

VIDEO | Cum a ajuns să arate puștiul din serialul „Doi bărbaţi şi jumătate”

Angus T. Jones a fost copilul minune al Hollywood-ului, ajungând să primească pentru fiecare apariție în episoadele serialulului "Doi bărbaţi şi jumătate" suma de 350.000 dolari. El l-a jucat le Jake,  fiul lui Alan şi nepotul lui Charlie. 

După mulți ani de succes nebun, tânărul care are acum 25 de ani a renunțat la serial după ce a avut un fel de revelație religioasă.

Mai mult, actorul a dispărut complet din peisajul de la Hollywood. Ultima apariție a lui a fost într-un videoclip postat pe canalul YouTube, acum doi ani.

Un alt filmuleț cu Angus T. Jones a fost publicat acum patru ani pe același canal. În clip, fostul actor își îndemna fanii să nu se mai uite la serialul care l-a făcut celebru.

„Doi bărbaţi şi jumătate” a debutat în 2003, cu Charlie Sheen, John Cryer şi Angus T. Jones în distribuţie şi s-a impus drept unul dintre cele mai urmărite seriale ale postului american. Sheen a fost concediat în 2011, Kutcher l-a înlocuit, apoi şi Jones a dispărut din peisaj în 2013. Reţeaua de televiziune CBS a anulat până la urma producţia show-ului.


VIDEO/ Andreea Bălan nu poartă platforme din cauza criticilor. „Ar zice lumea că am rămas în André”


 

 

Close
Închide
  Close