Mergi direct la conținut »
Cum a reacționat Ioana Ginghină când și-a văzut fostul soț în compania altei femei. "Nu mi-a fost ușor. Era și el terminat, că nu avea niciun chef să se vadă asta"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum a reacționat Ioana Ginghină când și-a văzut fostul soț în compania altei femei. „Nu mi-a fost ușor. Era și el terminat, că nu avea niciun chef să se vadă asta”

Ioana Ginghină a mărturisit cum a reacționat în momentul în care a aflat că fostul său soț, actorul Alexandru Papadopol, a fost surprins în brațele altei femei.

În urmă cu câteva săptămâni, Alexandru papadopol a fost surprins în ipostaze tandre, pe stradă, în compania actriței Adriana Titieni. Ioana Ginghină, fosta parteneră de viață a lui Alexandru Papadopol, a povestit cum a reacționat în moemntul în care s-a aflat despre relația acestuia.

“Nu mi-a fost ușor. Când am aflat, am sunat la psiholog să văd ce fac cu Ruxi, copilul. El habar nu avea. Era și el terminat, că nu avea niciun chef să se vadă asta. Eu oricum bănuiam ceva, nu am fost șocată, mai mult așa de ce zice lumea”, a spus Ioana Ginghină, potrivit perfecte.ro.

Vedeta a explicat și cum s-a ajuns la despărțire.

“Au fost lucruri care s-au stricat în timp. Dar într-o zi Alexandru mi-a spus că “Gata, nu mai poate!”. Eu nu am realizat atunci, după aia mi-am dat seama. Se întâmpla acum un an și trei luni. Întotdeauna vina e la mijloc, erau niște chestii care scârțăiau. Nu era o căsnicie fericită, ci una liniștită”, a declarat ea.

“Eu am știut de la început că el e mai special și l-am accepat așa cum a fost. Eu am încercat să repar, dar nu mai mergea și am zis să punem punct. Nu mai avea rost să fim doar colegi de casa. Inițial nu am avut niciun sprijin, pentru că nu am spus nimănui”, a mai spus actrița.

Close
Închide
  Close