Mergi direct la conținut »
Cum a ajuns Mihai Morar la radio. Daniel Buzdugan a făcut totul public
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a ajuns Mihai Morar la radio. Daniel Buzdugan a făcut totul public

Cum a ajuns Mihai Morar la radio. Daniel Buzdugan a făcut totul public

Mihai Morar și Daniel Buzdugan sunt colegi la radio de foarte mulți ani. Acesta din urmă a păovestit cum a ajuns să lucreze cu Mihai Morar.

De Dana Aramă,

Mihai Morar, care este cunoscut publicului telespectator din postura dde prezentator al unei emisiuni de la Antena Stars, este și om de radio.

De ani de zile, acesta formează un cuplu radiofonic cu Daniel Buzdugan, cel care nu îi este doar coleg, ci și prieten.

De ziua de naștere a lui Mihai Morar, care pe 14 octombrie 2017 împlinește 36 de ani, Daniel Buzdugan, și-a amintit cum a ajuns să lucreze cu acesta la radio.

„Îi forte greu, forte greu, forte greu (ca-n Ardeal), să-ți găsești un coechipier, un partener de meserii și de nebunii. ?
Meseria de om de radio nu se poate face singur. Asta-i clar! Eu am avut parte de o super șansă, că l-am primit ,,cadou temporar pe viața”, pe Mihai Morar, la matinalul pe care-l faceam la Radio 21.

Colegul cu care făceam în vremea aceea emisiunea de radio se îmbolnăvise și Mihai trebuia să-i țină locul doar o săptămână. Treaba a ieșit așa de mișto, încât, de-atunci am rămas împreună BUZDUGAN, MORAR și Asociații :)) Mai târziu și demisiile ni le-am dat tot în grup, când unuia dintre noi i-a venit această idee! Dacă pleca unul, nu putea rămâne altul!
Iar când ambii sunt în zodia balanței, asta-i chiar priceless! La mulți ani, de la mine și multe cafele, de la tine!
Și încă ceva: chiar si după atâția ani, mie-mi place cum sună „Buzdugan și Morar”! Poate deschidem o brutărie împreună sau o firmă de pază, ceva… :))”, a explicat Daniel Buzdugan.

Mihai Morar este căsătorit cu Gabriela din anul 2006. Din mariajul lor au rezultat gemenele Mara și Cezara.


Citește și: Horoscop Urania. Previziuni astrologice pentru perioada 14 – 20 octombrie 2017


 

Close
Închide
  Close