Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum arăta Anamaria Prodan înainte să devină celebră. Imagini rare cu sexy-impresara | FOTO

Cum arăta Anamaria Prodan înainte să devină celebră. Imagini rare cu sexy-impresara | FOTO

Anamaria Prodan, celebra agentă de jucători şi soţia fostului antrenorul al Stelei, Laurenţiu Reghecampf, are la 44 de ani o viaţă pe care mulţi o admiră. 

Cu o carieră de succes, o energie debordantă care le-ar face invidioase pe multe tinere de 20 de ani, Anamaria formează alături de Laurenţiu  unul dintre cele mai sudate cupluri din viaţa publică românească, fiind căsătoriţi de 9 ani. Au un copil împreună şi îi îngrijesc cu aceeaşi dragoste pe cei din alte mariaje.

Între 1998 şi 2007, Ana Maria Prodan a fost soţia fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu, din căsnicia lor rezultând fetiţele Rebecca şi Sarah. Cei doi au făcut nunta în Pennsylvania, SUA, la numai opt luni după ce s-au cunoscut într-o discotecă din Bucureşti, unde Ana Maria l-a abordat pe Tibi.

După căsătoria cu Tibi, agenta s-a căsătorit, în anul 2008 cu Reghecampf, cu care are un copil. În familia Reghe-Prodan este deja o tradiţie reînnoirea jurămintelor, în fiecare vară, într-o capelă din Nevada, SUA.

Apariţiile Anamariei Prodan nu încetează să uimească lumea mondenă, ea fiind într-o formă de zile mari. Nici în trecut nu arăta altfel, reușind să ajungă de pe atunci în atenția publicului.


VIDEO EXCLUSIV/ Asociere inedită între Bogdan Jianu și Carmen Tănase. El e căpitanul, ea e locotenentul!


 

 
 
Close
Close
Închide