De Daria Maria Diaconu,

Dwayne Johnson, în vârstă de 47 de ani, a publicat fotografia cu el adolescent pe contul său de Instagram. În imaginea respectivă, Dwayne Johnson apare la bustul gol.

Imaginea a adunat peste șase milioane de aprecieri din partea fanilor.

„Eram un copil de 15 ani, 1,93 metri, 90 de kilograme, cu o mustaţă înfiorătoare şi am fost forţat să plec din Hawaii pentru a trăi în Nashville, unde m-am înscris la un nou liceu, iar toţi m-au tratat de parcă aveam ciumă şi m-au izolat crezând că sunt un poliţist sub acoperire. Poveste adevărată! Am avut o viaţă sălbatică şi o perioadă a copilăriei şi adolescenţei incredibilă“, a scris starul în dreptul fotografiei.

Dwayne „The Rock” Johnson este cel mai bine plătit actor de la Hollywood, potrivit Forbes. Acesta a avut încasări de 89,4 milioane de dolari în ultimul an. În luna august a acestui an, actorul s-a căsătorit cu Lauren Hashian. Cei doi au făcut nuntă după 12 ani de relație.

FOTO: Hepta; Instagram

Citeşte şi:

Conacul în care s-a filmat ”Felix și Otilia”, pelicula după romanul lui George Călinescu, este la un pas de prăbușire. Țiți Dumitriu a fost proprietar fictiv și a vorbit pentru prima oară pe tema asta

Vacanță în lumea Barbie! „Casa de vis” a păpușii poate fi închiriată. Cât costă o noapte de cazare

FOTOREPORTAJ | Trei luni după tragedia de la Caracal. Peste strigătul Alexandrei s-au așternut praful și pulberea din curtea casei ororilor lui Dincă

Conversația dintre pilotul lui Kobe Bryant și turnul de control. Ce s-a întâmplat cu un minut înainte de accident
GSP.RO

Conversația dintre pilotul lui Kobe Bryant și turnul de control. Ce s-a întâmplat cu un minut înainte de accident

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu