Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Trăiește la Paris! Cum arată acum Janine, marea divă a anilor '90

Trăiește la Paris! Cum arată acum Janine, marea divă a anilor ’90

Am descoperit-o pe Janine la Paris, la 25 de ani de când făcea furori pe podiumul de modă. Fosta soție a lui Adrian Sârbu are acum 51 de ani, iar de 15 trăiește în capitala Franței.

De Ana Maria Marinescu,

Cătălin Botezatu, alături de Janine, acum în vârstă de 51 de ani; Foto: Horia Stan

Janina Ștefan sau Janine Sârbu, cum și-a spus după căsătoria cu fostul boss de la PRO TV Adrian Sârbu, a fost manechin și apoi designer, o celebritate a modei de după 1989. A dispărut însă din showbizul românesc de când s-a stabilit la Paris. Noi am descoperit-o la un show de modă din capitala Franței.

Janine și-a făcut loc în rândul spectatorilor aleși pe sprânceană de la seara românească desfășurată într-una dintre cele mai frumoase clădiri istorice din Paris, Palat Behague, în care se află Ambasada României. La eveniment, organizat de Federația Română de Design și Accesorii în cadrul Săptămânii Modei la Paris și de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, și-au prezentat colecțiile Cătălin Botezatu, Carmen Ormenisan, Alexandru Raicu, Flori de Ie și Laura Dincă.

Pe lângă Janine, în public a fost și Rodica Paleologu, românca stabilită în Paris care, deși este trecută de prima tinerețe, a fost model pentru Louis Vuitton.

Ministerul Sănătății, reacție în cazul doctorului filmat în timp ce operează fără echipament de protecție
Recomandări

Ministerul Sănătății, reacție în cazul doctorului filmat în timp ce operează fără echipament de protecție

 

Designerul Cătălin Botezatu, alături de modelul de origine română Rodica Paleologu, care a devenit model Louis Vuitton la 60 de ani; Foto: Horia Stan

Janine – pe numele său din buletin Eugenia – s-a mutat din România în Franța după divorțul de Adrian Sârbu și a luat-o cu ea pe fiica ei și a fostului patron de televiziune, Janice Arianne, care acum are 16 ani. Sârbu i-a cumpărat un apartament la Paris și se pare că i-ar fi lăsat, la partaj, suficienți bani pentru a nu mai avea griji tot restul vieții. În capitala Franței, Janine și-a încercat norocul ca designer, însă a eșuat, iar magazinele sale s-au închis la scurt timp după inaugurare.

Iată cum arăta Janine când era manechin și apoi, când a devenit doamna Sârbu și renunțat la defilări pe podium ca să fie designer.


Corpul celei mai bune tenismene a lumii, la 27 de ani împliniți azi. Simona Halep a suferit de toate durerile posibile în ultimele luni

Close
Închide
  Close