MENIU CAUTĂ

Cum arată mormântul Ionelei Prodan. Emoționant ce se află gravat pe piatra funerară

Distribuie

 Cum arată mormântul Ionelei Prodan. Artista de muzică populară a murit luni, 16 aprilie, de cancer pancreatic. Mama Anamariei Prodan  a fost depusă marți la Cimitirul Bellu, urmând ca joi, 19 aprilie, să fie condusă pe ultimul drum.

Mormântul cântăreței de muzică populară este realizat în totalitate din marmură neagră. Pe piatra funerară sunt gravate fotografiile cântăreței și al primului ei soț, Traian Tânase. Artista va fi înmormântată, joi, la ora 12.00, potrivit anunţului făcut de fiica sa, Anamaria Prodan.

Marți dimineață, 17 aprilie, mașina mortuară a ajuns la Siptalul Elias din Capitală, pentru a prelua trupul neînsuflețit al artistei de muzică populară. Cei care vor să-şi ia rămas bun de la Ionela Prodan pot merge marți la capela cimitirulul Bellu. Ionela Prodan a murit, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spital.

Citește și

FOTO| Cum s-a schimbat Ionela Prodan în ultimul an. Incredibil cum a arătat înainte să moară

Citește mai multe despre ionela prodan, cimitirul bellu, marmura și mormant pe Libertatea.

Comentarii