Mergi direct la conținut »
Cum arată nasul Andei Adam după intervenția chirurgicală. Ce transformare! Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum arată nasul Andei Adam după intervenția chirurgicală. Ce transformare!

Cum arată nasul Andei Adam după intervenția chirurgicală. Ce transformare!

Anda Adam s-a ținut de cuvânt și a publicat primele imagini cu nasul ei, după operația suferită în urmă cu aproape două săptămâni. Artista este total schimbată, însă mulțumită de rezultat.

De Livia Lixandru,

La început de an, vedeta și-a operat nasul, iar anunțul l-a făcut pe contul de socializare, unde a și publicat o imagine, alături de un mesaj.

„Îmi doream de mulţi ani să corectez deviaţia de sept şi să îmi îndrept şi nasul cu ocazia asta”, a scris atunci Anda Adam, pe contul său de Instagram.

Mai mult, Anda Adam le-a promis fanilor că va reveni cu fotografii cu rezultatul. Astăzi, artista a postat în mediul virtual imagini după intervenția chirurgicală.

„Întotdeauna am fost o persoană sinceră şi directă! Nu îmi place să mint, să mă ascund şi să mă prefac cum fac altele, că eventual mi-au crescut sânii peste noapte pentru că am luat nişte pastile!

Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga! Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie! Ştiu că voi şi mai mult cu un nas drept şi finuţ şi vreau să vă mulţumesc pentru sprijin. O să revin cu poze după operaţie”, a scris Anda pe Instagram, înainte de operație.

Close
Închide
  Close