Mergi direct la conținut »
Cum arată surorile celebrei vedete sud-americane Thalia
Entertainment Libertatea > Entertainment > Cum arată surorile celebrei vedete sud-americane Thalia

Cum arată surorile celebrei vedete sud-americane Thalia

Actrița și cântăreața mexicană are patru surori. Cu trei dintre acestea, vedeta telenovelelor se înțelege foarte bine.

De Daria Maria Diaconu,

Thalia este extrem de discretă când vine vorba de viața sa personală. De-a lungul anilor, s-a tot vorbit despre neînțelegerile pe care le-a avut cu sora sa mai mare, Laura Zapata. Însă actrița Laura Zapata nu este singura soră a vedetei mexicane.

Laura Zapata

Aceasta mai are alte trei surori, notează minutoneuquen.com. Este vorba despre Ernestina, Federica și Gabriela. Cele trei, cu care Thalia are o relație foarte bună, preferă să-și țină viața departe de ochii curioșilor.

Cele trei surori ale Thaliei nu au legătură cu lumea artistică. Federica este arheolog, în timp ce Gabriela Sodi este o o pictoriță recunoscută. Ernestina este scriitoare.

View this post on Instagram

Recordando a nuestra Madre

A post shared by Gabriela Sodi (@sodigabriela) on

Thalia, în vârstă de 48 de ani, este una dintre cele mai cunoscute actrițe și cântărețe din Mexic. În anul 2000, Tommy Mottola, în vârstă de 70 de ani s-a căsătorit cu Thalia. Cuplul are doi copii: Sabrina Sakae, care a venit pe lume în 2007, și Matthew Alejandro, care s-a născut în anul 2011. Tommy Mottola a fost căsătorit de trei ori. În anul 1971, acesta s-a însurat cu Lisa Clark, de care a divorțat în anul 1990. Din mariajul lor au rezultat doi copii: Michael și Sarah. În iunie 1993, Tommy Mottola s-a căsătorit pentru a doua oară, de data aceasta aleasa fiind celebra căntăreață Mariah Carey. Cei doi s-au separat în luna mai a anului 1997.

FOTO: Hepta; Instagram

Close
Închide
  Close