Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum e acasă la Moş Crăciun? FOTO

De Petre Dobrescu,

Acolo, Moş Crăciun nu e scump la vedere, ci îl poţi întâlni, poţi sta de vorbă cu el şi îi poţi da personal scrisoarea. Şi renii lui, care-l poartă de-a lungul şi de-a latul lumii în noaptea de Crăciun, sunt în restul anului la dispoziţia turiştilor, care sunt invitaţi să facă lungi plimbări cu sania trasă de Rudolf, Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donder şi Blitzen…
Dana Săvuică a ajuns în Finlanda în 2007, pentru a participa alături de reprezentantul României la finala concursului ce a desemnat cel mai bun barman din Europa. Iniţial, Elena Gheorghe trebuia să meargă, dar cântăreaţa a refuzat şi i-a cedat locul fostului manechin. Dana a stat acolo 4 zile şi s-a întors superîncântată de experienţă, pe care a spus că n-o va uita toată viaţa.
“M-am dat pe derdeluş, m-am plimbat cu sania trasă de câini Husky, am sculptat într-un bloc de gheaţă o statuie, am făcut focul cu lemne şi pietre şi am pescuit la copcă”, ne-a povestit Dana. Totul, la -38 de grade Celsius…
Elisabeta Lipă, cea mai valoroasă canotoare din istoria României, l-a vizitat pe Moş Crăciun acasă la el în 2010, pentru că vrut să-i ofere o experienţă inedită fiului său, Dragoş. Toată familia s-a bucurat de vacanţa la Pol, iar Dragoş, a declarat celebra lui mamă la întoarcere, s-a convins că Moşul există.
Fosta prezentatoare de ştiri Dana Războiu a mers în Laponia în 2011, cu soţul şi cu fiul ei, Victor. Cel mai mult le-au plăcut renii Moşului, de care se “lipise”, în 2008, şi Răzvan Popescu.
“I-am hrănit şi ne-am împrietenit”, a povestit DJ-ul de la Radio Zu, dezvăluind, totodată, că a profitat de vacanţa la Rovaniemi pentru a sta la taclale cu cel mai popular Moş din lume şi pentru a afla de la el câteva secrete legate de Crăciun…
Nicoleta Luciu ar avea… patru motive să meargă acasă la Moş Crăciun: Zsolt jr, Kim, Kevin şi Karoly. În mod cert, toţi copiii ei şi-ar dori să-l cunoască pe cel care le lasă daruri sub brad. Până să-şi facă bruneta curaj să ia în… pieptul cel nou tunat frigul de la Pol, Zsolt Csergo, soţul ei, se poate lăuda că a trecut deja prin această experienţă.
În 2007, când Nicoleta era pe val şi filma de zor pentru producţiile de la Acasă TV, el a dat o fugă la Rovaniemi însoţit de câţiva prieteni. N-a dezvăluit dacă a dat nas în nas cu Moş Crăciun, în schimb, a povestit că s-a plimbat cu sania trasă de renii lui.
Cătălin Botezatu nu s-a dus cu mâna goală la Moş Crăciun, ci i-a dus un cadou… foarte sexy: concurentele de la “Next Top Model”. Designerul, care-şi dorea de mult să viziteze Laponia, a profitat de faptul că show-ul cerea locuri inedite pentru şedinţele foto şi a mers acolo cu toată echipa.
Avea să povestească apoi că a fost una din cele mai frumoase experienţe prin care a trecut. Şi cum să nu fi fost? Bote a dat noroc cu Moşul şi a stat de vorbă cu el, iar acesta i-a povestit vedetei noastre că din România, mai exact de la Braşov, a primit cea mai lungă scrisoare: măsura 430 de metri!

Close
Închide
  Close