Shakira și Gerard Pique formează un cuplu de aproape zece ani. Vedeta a acordat un interviu pentru cotidianul argentinian Clarin, în care a vorbit despre viața sa de familie.

„Niciodată nu am fost un cuplu tradițional. Nu avem vreun acord scris prin care ne împărțim treburile casnice, dar amândoi suntem părinți dedicați și încercăm să ne sprijinim reciproc”, a declarat Shakira.

„Uneori e greu, pentru că unul dintre noi nu-și poate vedea copiii timp de o lună sau mai mult (n.r. din cauza programului). E greu, dar reușim să ne sunăm prin Facetime, așa că suntem tot timpul conectați și acest lucru ajută foarte mult”, a afirmat artista.

Shakira este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală internațională. În vârstă de 41 de ani, Shakira formează un cuplu cu fotbalistul spaniol Gerard Pique de foarte mulți ani. Cei doi au împreună doi copii: Milan, de 5 ani, și Sasha, de 3 ani. În ultima perioadă, Shakira a fost în centrul atenției din cauza unor probleme pe care le are cu fiscul.

FOTO: Northfoto

Citeşte şi:

În ce ipostaze provocatoare se pozează verișoara Shakirei!

Ce burtică a afișat Shakira la cel mai recent concert al său! Toată lumea crede că e însărcinată | VIDEO

Ce avere are Gerard Pique, partenerul de viață al cântăreței Shakira. Răspunsul lui i-a uimit pe toți

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite