MENIU CAUTĂ
05 Apr. 2018 14:11

Cum petrec Antonia și Alex Velea de Paște. „Nu am mai mers la biserică de vreo 3-4 ani”

Distribuie

Antonia și Alex Velea vor petrece paștele în sânul familiei. Cei doi au renunțat la concerte în acesstă perioadă a sărbătorilor pascale.

Antonia formează un cuplu de ani de zile cu Alex Velea. Cei doi au împreună doi băieți, Dominic și Akim.

Antonia mai are o fiică, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano.

Antonia și Alex Velea abia așteaptă sărbătorile pascale, pe care le vor petrece în familie. Nu vor merge, însă la biserică, iar masa de paște va fi plină pentru ei cu bunătăți de la părinții lor.

„Petrecem în familie, ca de obicei, nu am mai mers la biserică de vreo 3-4 ani. Suntem credincioşi, dar cu copiii e mai greu să ajungem la biserică. Părinţii noştri o să ne aducă bunătăţi, mănânc şi pască şi plăcintă cu mere, mamele ne fac de toate…tot ce ne dorim noi.

Masa va fi la noi acasă, ca în fiecare an, noi ne strângem toţi. Nu am luat concerte de Paşte, nu are sens, oricum avem în timpul anului destule, acesta e un prilej să ne întâlnim cu toţii şi să amintim de diverse lucruri. Eu în copilărie mergeam să iau lumină şi mă întâlneam cu alţi copii şi alergam prin curtea bisericii”, a declarat Alex Velea la o emisiune de televiziune.


Citește și: EXCLUSIV/ Republica Moldova, o țară dezbinată de la vlădică până la opincă. Trei interviuri cât o dovadă – VIDEO


 

Citește mai multe despre Antonia Iacobescu, Familie, Paște, petrecere și sarbatori pascale pe Libertatea.

Comentarii