Mergi direct la conținut »
Cum a reușit Marius Manole să renunțe la fumat. “Cel mai important sfat l-am primit de la Victor Rebengiuc”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a reușit Marius Manole să renunțe la fumat. “Cel mai important sfat l-am primit de la Victor Rebengiuc”

Cum a reușit Marius Manole să renunțe la fumat. “Cel mai important sfat l-am primit de la Victor Rebengiuc”

Încă din copilărie își dorea să devină actor, iar ani mai târziu visul i s-a împlinit și a ajuns să facă parte din numeroase proiecte din lumea artistică. Marius Manole este invitatul emisiunii “CulTOUR”, care se va difuza astăzi de la ora 17.30 la Happy Channel, în care vorbește despre pasiunea pentru actorie, stilul de viață, dar și despre unul dintre cele mai importante sfaturi pe care le-a primit.

“Am știut dintotdeauna ce vreau să fac. Din clasa a doua știam că vreau să fiu actor”, mărturisește el. Marius Manole a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Acesta a dezvăluit cum a reușit să renunțe la fumat. Decizia a luat-o în urma discuției cu un mare actor. “Cel mai important sfat l-am primit de la Victor Rebengiuc, care mi-a zis la un moment dat (văzându-mă cu țigara în mână și tușind pe aici prin teatru): ‘Marius, tu vrei să fii actor sau fumător?’ . Și uite așa am renunțat eu la fumat de trei ani de zile”, a povestit Marius Manole, la “CulTOUR”.

Citește și

Tolo: Biserica a întrebat, creștinii au răspuns! Rezultatul referendumului, o lecție de toleranță pe care credincioșii o oferă preoților

 

 

Close
Închide
  Close