MENIU CAUTĂ

Cum s-au cunoscut Bianca Drăgușanu și Tristan Tate. “Mi-a spus că vrea să mă vadă”

Distribuie

Cum s-au cunoscut Bianca Drăgușanu și Tristan Tate. Fosta iubită a lui Victor Slav a ținut să pună capăt speculațiilor și a măsrturisit că în prezent ea și milionarul englez nu au o relație, ci se află în...tatonări.

„Îmi asum faptul că, acum, sunt o femeie liberă. Despre Tristan ce pot să spun? In primul rând nu pot să spun că am o relație, ci ca mă întâlnesc cu cineva.”, a povestit Bianca Drăgușanu, conform Wowbiz.

„Ne știm de câteva luni, prin prieteni comuni. De fapt, pot să spun ca el nici nu știa cine sunt. Mi-a spus că vrea să mă vadă în realitate, după ce m-a văzut în poză, mi-a spus că vrea să vadă dacă am doi metri și eu, că el cam atât are.  Vorbim doar în engleză, așa mă mai perfecționez și eu. Da, vorbim non-stop, dar de văzut… mai răruț. El e om de afaceri, eu sunt femeie de afaceri și om de televiziune, am și un copil de care mă ocup cât de mult se poate, așa că am iesit de doar câteva ori, la cina, singurele momente în care, de fapt, ne-am văzut. Oricum, țin să precizez că decizia de a mă despărți de Victor, decizie pe care am luat-o de comun acord, nu are nicio legatură cu Mr. Tate. Între noi nu s-a pus problema de infidelitate. Îl respect enorm de Victor, îl iubesc, e tatăl copilului meu minunat, îl voi pastra in inima pentru totdeaua.” , a mai spus Bianca Drăgușanu, potrivit sursei citate.

Noul iubit al Biancăi Drăgușanu este un englez stabilit în România, care duce o viață de lux. Bianca Drăgușanu are un nou iubit, Tristan Tate, cu care a fost surprinsă sărutându-se la un restaurant. Momentele de tandrețe dintre cei doi au avut loc la doar câteva zile după ce Bianca Drăgușanu s-a despărțit de prezentatorul de televiziune Victor Slav.

Citește și

Rezultatele la Evaluarea Națională, mai slabe decât în 2017. Matematica i-a pus pe mulți în încurcătură

Citește mai multe despre tristan tate pe Libertatea.

Comentarii