MENIU CAUTĂ
06 Feb. 2018 14:25

Cum s-a pregătit Mihai Trăistariu pentru Eurovision 2018. “Punct ochi, punct lovit”

Distribuie

Cum s-a pregătit Mihai Trăistariu pentru Eurovision 2018. Artistul este mai încrezător ca niciodată și speră că participarea, pentru a noua oară, la cel mai de amploare show muzical îi va aduce succesul mult așteptat.

Mihai Trăistariu a povestit în platoul „Star Matinal” cât de încrezător este pentru viitoarea sa prestaţie pe scena Eurovision.

„În 2006 a fost Tornero. E a noua oară când particip la Eurovision. În 2006 am fost foarte aproape de a câştiga, am fost pe locul patru. România poate să ia locul întâi! Tornero, în italiană, înseamnă „Mă voi întoarce”. Vreau să repet acest succes şi să depăşesc recordul. Pregătesc un show cum n-am avut în semifinală. Acum schimb radical, scena va fi plină de spectacol, de dinamică. Nu mai zic de costume, că acolo va fi „punct ochi, punct lovit”! (…) În afară, visez un show OZN!”, a spus Mihai Trăistariu în platoul „Star Matinal”.

Câștigătorii celei de-a treia semifinale a Selecției Naționale Eurovision 2018 au fost aleși duminică seară, 5 februarie, în cadrul evenimentului care a avut loc pe scena Teatrului „Marin Sorescu” din Craiova.


REPORTAJ/ A fost abandonat de mama sa într-un orfelinat, dar a ajuns în semifinala Eurovision. Save, portretul unui învingător/FOTO

VIDEO EXCLUSIV/Incursiune într-o lume controversată: am stat o noapte la MISA. Cum trăiesc yoghinii din așezămintele spirituale

Citește mai multe despre Mihai Trăistariu și EuroVision pe Libertatea.

Comentarii