MENIU CAUTĂ
04 Apr. 2018 12:06

Cum scapă Andreea Marin de riduri. „Vestea bună e că nu au ace”

Distribuie

Ca orice femeie, și Andreea Marin este preocupată de felul în care arată și mai ales de prevenirea ridurilor atât de neplăcute.

Andreea Marin, care trăiește o poveste de iubire cu Andrei Brâncoveanu, consulul româniei în Libia, este conștientă că imaginea este mai mult decât importantă pentru o vedetă.

Andreea Marin, care a dezvăluit cât câștiga pe vrema când realiza emisiunea „Surprize, surprize”, le-a dezvăluit prietenelor sale din mediul virtual care este tratamentul la care recurge ea pentru prevenirea ridurilor. Este vorba despre un tratament non-invaziv.


„Admir femeile care sunt energie pură, inspirație și iubire, care știu să treacă prin timp frumos și demn, fără teamă de a-i zâmbi cu încredere vieții, chiar și atunci când depășesc un prag al vârstei: 30, 40, 50…

De la astfel de femei poți învața cu încredere despre echilibru, frumusețe la orice vârstă, naturalețe, feminitate. Le privesc cu admirație, le citesc cu plăcere, învăț împreună cu ele…

…TRATAMENTUL CONȚINE UN FLACON DE GEL care ajută la umplerea ridurilor cu un conținut de 6 molecule de acid hyaluronic, o cremă hidratantă și două aplicatoare interesante ca și formă, care seamănă cu niște seringi, doar că… vestea bună e că nu au ace! :) Cu ajutorul lor, am aplicat produsul dermatocosmetic pentru a umple ridurile fine de pe față și gât.
Mi se potrivește această alegere, pentru că nu implică durere și îl pot folosi acasă, în propriul confort”, a explicat Andreea Marin.


Citește și: INTERVIU/ Igor Dodon, președintele Republicii Moldova: „Nu sunt antiromân. Sunt, categoric, antiunionist” – VIDEO


 

Citește mai multe despre Andreea Marin și riduri pe Libertatea.

Comentarii