Mergi direct la conținut »
Cum se consolează Bianca Rus după separarea de soț
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum se consolează Bianca Rus după separarea de soț

Anul trecut a fost unul foarte dificil pentru Bianca Rus. Nici bine nu s-a măritat și a ajuns să se separe de soț cu mare scandal.

De Dana Aramă,

 

Separată de Antonio, cel care i-a fost partener de viață pentru o scurtă perioadă de timp, Bianca Rus încearcă să-și vadă mai departe de viața ei. De sărbători, bruneta și-a găsit consolare în casa familiei sale, din Satu Mare. Artista se află în plin proces de divorț cu bărbatul despre care credea că îl va avea alături tot restul vieții.

În liniștea locuinței mamei sale s-a fotografiat Bianca Rus și a postat imaginea pe rețelele de socializare.

„Acasă la mami în Satu Mare”, a spus ea simplu în dreptul fotografie în care apare în bucătăria luxoasă a mamei sale.

În luna mai a anului trecut, Bianca Rus s-a căsătorit cu iubitul ei, Antonio.  În luna octombrie, vedeta a făcut nunta la Satu-Mare. La o lună de la  nuntă, Bianca Rus a trecut prin momente groaznice, fiind agresată de partenerul de viață după ce s-au întors din luna de miere din Dubai, lucru pe care bărbatul însă l-a infirmat. La sfârșitul anului trecut, Bianca Rus ar fi fost din nou agresată de Antonio, la magazinul pe care bruneta îl dețiea în zona Iancului din Capitală. Antonio ar fi mers la magazinul Biancăi pentru a discuta cu aceasta despre divorț, însă lucrurile au degenerat. Bruneta ar fi fost lovită de Antonio, lucru infirmat de acesta.

Citește și: Scandal uriaș: Gigi Becali, atacat în Poiana Brașov de fostul ginere al lui Traian Băsescu. Ce s-a întâmplat între omul de afaceri și Syda

Close
Închide
  Close