Mergi direct la conținut »
Cum se menține Lili Sandu în formă. "Sunt la greutatea mea ideală"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum se menține Lili Sandu în formă. „Sunt la greutatea mea ideală”

Lili Sandu a explicat ce anume face pentru a avea o formă fizică foarte bună.

De Dana Aramă,

Lili Sandu, care are un trup fără reproș, este foarte atentă cu regimul ei de viață.

Lili Sandu are un regim foarte bine stabilit și face foarte mult sport, pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună.

Pe blogul său, vedeta, care formează un cuplu cu Silviu Tolu, a dat detalii despre sesiunile de pilates pe care le face.


„În urmă cu ceva ani, vreo 9 aș zice, pe când mă aflam în Los Angeles abia stabilită acolo, un nou tip de atrenament care crease mare buzz printre celebrități mi-a atras atenția și m-a făcut să-l încerc. De la Madonna la Demi Moore, Cameron Diaz, Kate Hudson, Sofia Vergara, Natalie Portman până la modelele celebre de la Victorias Secret, aceste superbe femei practică cu sfințenie tipul acesta de antrenament: Pilates!  

Recunosc că sesiunile pe care le-am făcut atunci au fost destul de puține pentru a-mi da seama cu adevărat ce înseamnă Pilates dar chiar și așa simteam mereu o stare de bine la sfârșitul fiecărui antrenament”, a spus Lili Sandu, care ulterior a început un program strict de pilates.


„La începutul programului de șase săptămîni, mi-am setat obiectivul de a-mi transforma corpul prin tonifierea musculaturii, îmbunătățirea posturii și eventual, scăderea în greutate (deși nu era prioritar, dar știți cum suntem noi, femeile). Acum, la finalul acestor șase săptămâni, vă pot spune că rezultatele există, sunt vizibile, iar eu sunt tare mulțumită de ele, deși sunt încă la începutul acestei călătorii.

Controverse în cazul asistentei din Botoșani, anunțat ca deces COVID-19, iar apoi scoasă de pe listă. Medic: ”S-a vindecat de coronavirus, dar boala a făcut ravagii în organism”
Recomandări

Controverse în cazul asistentei din Botoșani, anunțat ca deces COVID-19, iar apoi scoasă de pe listă. Medic: ”S-a vindecat de coronavirus, dar boala a făcut ravagii în organism”

 

Am scăzut 2cm în talie (de la 64cm la 62cm), 3cm la șolduri sau hips (de la 98cm la 95cm), iar pătrățelele încep să se vadă, în așteptarea costumului de baie :)) (Silviu mă aprobă). În greutate, am scăzut un kilogram (cam 900gr mai exact) și sunt la greutatea ideala. Desigur că la aceste rezultate a contribuit și programul meu alimentar sănătos.

Dar mai mult decât atât, mă simt mult mai bine per total. După fiecare ședință de pilates, în care lucrez la o intensitate destul de ridicată, ies de la studio cu o atitudine pozitivă și o putere de concentrare mai mare pentru restul zilei și deși de multe ori resimt febra musculară, recunosc că abia aștept să vină următoarea sesiune”, a mai menționat ea.


Citește și: VIDEO/Amintiri din vremuri de război: foamete, bombardamente și frică. Cum au fost evacuați oamenii din Timișești


Close
Închide
  Close