Mergi direct la conținut »
Cum și-a cunoscut Vasile Muraru soția. Ce minciună i-a spus ca să pară serios
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum și-a cunoscut Vasile Muraru soția. Ce minciună i-a spus ca să pară serios

Binecunoscutul actor de comedie Vasile Muraru a făcut dezvăluiri despre cum și-a cunoscut partenera de viață. Acesta a recurs la o minciună pentru a părea mai serios.

De Dana Aramă,

 

Vasile Muraru a acordat un interviu pentru life.ro, în care a vorbit despre familia sa. Actorul a povestit cum a cunoscut-o pe soția sa, Marinela, medic de profesie.

„Am ajutat o prietenă de la Piatra Neamț să se mute, iar ea era colegă cu soția mea la Medicină. Atunci am văzut-o pe soția mea. I-am zis prietenei să-i spună că sunt student la Construcții, nu la Teatru ca să par serios. Și ușor, ușor s-au aprins lucrurile și în anul 3 ne-am căsătorit”, a declarat Vasile Muraru.

Artistul a vorbit și despre copiii săi, Sânziana și Costin:

„Fata e medic, iar băiatul este în Diplomație – Științe. Băiatul era foarte talentat, dar el și-a ales meseria, eu nu am insistat”.

Întrebat care este rolul de suflet din afara scenei, Vasile Muraru a afirmat:

„Cel de familist. Mi-am iubit enorm de mult familia și era plăcerea mea să ajung acasă. Înainte se făcea cazare și la Ploiești. Și într-o zi am plecat de la Focșani: „Eu mă duc până acasă”. „Păi cum, mâine avem la Galați”. Și am zis: „Da, știu, ne vedem la Galați”. Atunci s-au gândit impresarii ăștia că ar fi mai bine să nu ne mai cazăm atunci când aveam spectacol în provincie și din cauza mea unii actori merg acum și câte o noapte întreagă pe drum după spectacol”.

Vasile şi Marinela, de profesie medic, s-au căsătorit în 1979. Foto: click.ro

Citește și: VIDEO | Donald Tusk, discurs superb în limba română, la Ateneu: „Românii să apere statul de drept și Constituția cu aceeași hotărâre cu care a apărat Duckadam cele patru penalty-uri”

 

Close
Închide
  Close