Mergi direct la conținut »
Cum va petrece Flavia Mihășan de Ziua Îndrăgostiților. “Mi se pare o zi perfectă pentru a face asta“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum va petrece Flavia Mihășan de Ziua Îndrăgostiților. “Mi se pare o zi perfectă pentru a face asta“

Cum va petrece Flavia Mihășan de Ziua Îndrăgostiților. “Mi se pare o zi perfectă pentru a face asta“

Flavia Mihășan și iubitul ei se pregătesc de zor pentru nașterea primului lor copil, așa că de Ziua Îndrăgostiților, cei doi au decis să sărbătorească altfel.

Flavia Mihăşan și  iubitul ei vor merge să cumpere lucruri pentru bebeluş şi, de asemenea, tot astăzi vor monta şi pătuţul pentru micuţ. Viitoarea mămică a dezvăluit totul în direct la Antena 1.

„Astăzi am planuri de iubire. Astăzi montăm pătuţul. Astăzi cumpărăm chestii pentru bebe. Da, este un Valentine s Day perfect şi plin de iubire. Mi se pare o zi perfectă pentru a face asta”, a spus Flavia Mihăşan.

Flavia și Marius Moldovan s-au îndrăgostit la repetiții și treptat au devenit de nedespărțiti. În vârstă de 27 de ani, Marius este actor, fotomodel și dansator profesionist, având extrem de multe în comun cu Flavia. Mai mult, pe cei doi îi leagă și pasiunea pentru sport, tânărul având o sală de box în orașul natal, Bistrița.


Citește și… Alin Barbu, absolventul de Jurnalism căruia Raluca Bîrsan i-a falsificat diploma de licență, vrea să o dea în judecată! „De ce falsificăm diplomele? Pentru că sunt posturi libere pe care unii vor să le obțină cu orice preț”


 

Close
Închide
  Close