MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2018 10:37

Dan Bălan continuă povestea „Dragostea din tei” în Africa

Distribuie

„Dragostea din tei” este cu siguranță unul dintre cele mai cunoscute hit-uri mondiale, o piesă care a făcut o lume întreagă să fredoneze în limba română și care s-a situat pe locul întâi în topurile din peste 30 de țări.

Compusă și produsă de Dan Bălan, piesa este acum dusă mai departe: artistul continuă povestea „Dragostea din tei' în Africa și lansează „Numa numa 2'. Cum arată clipul filmat de artist în Uganda, fanii acestuia vor descoperi pe 12 septembrie.

Dan Bălan

Originar din Republica Moldova, Dan Bălan este interpret, compozitor, producător. Este primul și singurul compozitor din Republica Moldova nominalizat vreodată la premiul Grammy, cel mai important și prestigios premiu din industria muzicală mondială.

În primăvara acestui an, Dan Bălan a lansat piesa „Allegro Ventigo' (feat. Matteo), care în numai cinci luni a adunat peste 38 de milioane de vizualizări pe YouTube si încă se mai poate auzi la cele mai mari radiouri și televiziuni muzicale din țară.

Citește și

VIDEO/ Jurații de la „X Factor” și-au împărțit frățește Sala Palatului. Horia Brenciu, despre înțelegerea cu Bănică jr, într-un interviu amuzant

 

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii