MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2011 15:21

Dan Bălan: „Nu am prietenă, încă nu mi-am găsit sufletul-pereche”

Distribuie

După mai bine de şase ani de când s-a despărţit de colegii săi de trupă, Dan Bălan are mai mult succes peste hotare decât în propria ţară, Republica Moldova, sau în România. Artistul a povestit pentru Revista VIP că acum îi este mai bine să compună în Statele Unite şi să susţină spectacole în Rusia, iar la familia sa ajunge cu greu în vizită.

Dan Bălan a dezvăluit că are un apartament la New York, însă în ultima vreme nu a avut timp să mai stea acolo deoarece călătoreşte foarte mult, însă nu în ţara natală ori în România, unde s-a lansat cu trupa O-zone. Cântăreţul şi compozitorul a mai povestit că s-a despărţit de colegii săi, Arsenie şi Radu, pentru că cei trei nu mai puteau lucra bine împreună, aşa că el a ales drumul către succes de unul singur.

Mai mult, Bălan a spus că încă nu s-a gândit unde vrea să se stabilească atunci când îşi va întemeia o familie, pentru că în prezent nici nu are o iubită, dar deocamdată prioritatea sa este muzica. „Nu este exclus ca atunci când o să-mi întemeiez şi eu o familie să mă stabilesc în România. Deocamdată nu am prietenă şi nu mi-am găsit sufletul pereche”, a mărturisit el. Legat de ceilalţi artişti moldoveni care vor cetăţenie română, acesta a afirmat că foarte puţini s-au şi stabilit în România, iar el, care are cetăţenie română, nu ştie dacă vrea să trăiască în ţară, scrie revista VIP.

Citește mai multe despre Dan Bălan pe Libertatea.

Comentarii