MENIU CAUTĂ
09 Apr. 2013 09:45 , de Claudiu Petrisor

Dan Bittman, luat de acasă cu ambulanţa şi operat de urgenţă

Distribuie

Deşi medicii i-au tot spus de ceva vreme că trebuie să se opereze din pricina unei hernii inghinale, Dan Bittman (50 de ani) a tot amânat momentul. Astfel, surse din cadrul RTV au declarat că solistul trupei Holograf a făcut o criză şi a fost luat în această dimineaţă cu salvarea şi dus la spitalul „Sf. Ioan” unde a fost operat de urgenţă.
„Dan Bittman a fost operat marţi dimineaţă, de doctorul Munteanu. Este o operaţie de hernie care a fost realizată laparoscopic, în aceste condiţii pacientul având şanse să părăsească unitatea sanitară chiar şi mâine”, a declarat potrivit Mediafax, managerul unităţii sanitare, Alexandru Ciocâlteu.
În luna octombrie a anului trecut, Dan Bittman a fost operat la gât, din pricina unui cheag de sânge care îi oprea irigarea creierului, la Clinica AKH din Viena. În urma intervenţiei, care a costat 3.000 de euro, artistul a rămas fără voce, trupa Holograf fiind nevoită să îşi anuleze concertele pe termen nelimitat. El şi-a recuperat vocea cu ajutorul unor pastile ce au costat câţiva lei.

Cât va sta pe bară?

În cazul în care nu vor exista complicaţii, Dan Bittman va coborî din pat a doua zi dupa operatie şi după şase zile ar urma să părăsească spitalul. Când va fi externat, acesta va trebui să facă mişcare şi nu va avea voie să depună efort timp de 2-3 luni. Cel mai probabil Bittman nu va putea să onoreze primul concert Holograf care va avea loc pe 18 aprilie, la Bucureşti.

Comentarii