Mergi direct la conținut »
Dan Bittman nu mai participă la Eurovision 2019. "Din păcate, în perioada semifinalelor sunt..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Dan Bittman nu mai participă la Eurovision 2019. „Din păcate, în perioada semifinalelor sunt…”

Dan Bittman a anunțat că nu mai participă la Selecția Națională Eurovision 2019. Artistul a explicat care este motivul pentru care a luat această decizie.

De Dana Aramă,

 

Dan Bittman urma să se întoarcă din nou la Eurovision după 25 de ani de la prima participare. Însă, artistul a anunțat că nu va mai participa la la Eurovison 2019 dat fiind că în perioada când vor avea loc semifinalele nu se află în țară.

„Dragii mei, vă scriu aici pentru a vă ura un An Nou fericit, cu împliniri și sănătate, dar și pentru a va anunța că din păcate nu pot participa la concursul Eurovision 2019 deoarece în perioada semifinalelor sunt plecat din țară, fapt care îmi face imposibilă prezența în concurs.

Sincer îmi pare rău, deoarece ar fi fost o întoarcere după 25 de ani de la prima participare a României la Eurovision, fapt unic în istoria acestui concurs,îinsă sunt convins că este cel mai bine ca țara noastră să fie reprezentată de artiștii tineri și foarte talentați care ne bucură de ani buni încoace și care trebuie susținuți cu toată dragostea.

Vă mulțumesc pentru înțelegere. Dan”, a scris Dan Bottman în mediul online.

Trei experți în achiziții publice au refuzat să semneze anularea licitației de 600 de milioane de euro, în ciuda intervenției personale a lui Arafat
Recomandări
Trei experți în achiziții publice au refuzat să semneze anularea licitației de 600 de milioane de euro, în ciuda intervenției personale a lui Arafat
 

„În 1994, alături de trupa Holograf, Dan Bittman făcea istorie cu prima participare a României la etapa internațională a Eurovision Song Contest. În 2019, vom marca cea de-a douăzecea participare a țării noastre la acest prestigios concurs, iar prezența sa printre semifinaliștii Selecției Naționale a fost o onoare și o bucurie pentru noi toți.

Îi mulțumim că a fost din nou alături de fenomenul Eurovision și îi dorim un An Nou cu sănătate, succes și multă muzică bună!”, se arată pe pagina de Facebook Eurovision România.

Citește și: RETROSPECTIVĂ | Anul 2018, văzut prin obiectivul fotoreporterului Libertatea Vlad Chirea. Cele mai tari momente în imagini

 

Close
Închide
  Close