Mergi direct la conținut »
Dan Capatos a vorbit despre prietenia cu Anamaria Prodan şi Reghe
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dan Capatos a vorbit despre prietenia cu Anamaria Prodan şi Reghe

Dan Capatos a vorbit despre prietenia cu Anamaria Prodan şi Reghe

Dan Capatos, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se cunosc de mulți ani, iar între cei trei s-a legat o frumoasă prietenie. În timpul vizitei sale la Dubai, realizatorul tv a luat masa cu impresara și soțul ei. Acesta a povestit cât de mult îi admiră pe aceștia.

„A fost o fugă la repezeală în Dubai, pentru că Andrei, băieţelul meu, şi grupa lor de la Dinamo au fost invitaţi la un turneu, trebuia să îi fac galerie, deşi a fost foarte în scurt. A meritat efortul. Ce fac oamenii ăia acolo e de pe altă planetă”, a declarat Dan Capatos la Antena Stars.

„Eu cu Reghe şi cu Ana suntem prieteni de foarte mult timp. Ei sunt o familie chiar foarte mişto. El a aflat de la Ana că sunt acolo. M-a sunat să ieşim. Am fost la masă, am mai vorbit, depănat amintiri. E un băiat extrem de modest şi cu foarte mult bun simţ. A şi realizat foarte multe. Este un exemplu. Sunt mulţi care nu-i ajung nici la nivelul genunchiului”, a mai spus Dan Capatos.

Dan Capatos și soția lui Monica sunt împreună de 20 de ani și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Recent, prezentatorul de la Antena 1 a făcut dezvăluiri uimitoare despre femeia care îi stă alături de două decenii.

Citește și

Recomandările culturale ale săptămânii. Descoperiți-l pe Bogdan Dumitrache, actorul de teatru, și lecuiți-vă de pesimism cu o carte despre evoluția lumii

 

Close
Închide
  Close