Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Dan Cociș din “Liceenii” și-a petrecut ziua de naștere îmbrăcat în Elvis! “Elevul Adrian” a împlinit 50 de ani
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Dan Cociș din “Liceenii” și-a petrecut ziua de naștere îmbrăcat în Elvis! “Elevul Adrian” a împlinit 50 de ani

VIDEO/ Dan Cociș din “Liceenii” și-a petrecut ziua de naștere îmbrăcat în Elvis! “Elevul Adrian” a împlinit 50 de ani

Dacă Mihai din “Liceenii” cântărockʼnʼroll și e jurat la "X Factor", Dana a dat-o pe jazz, iar profesorul Socrate conduce Teatrul Național București, elevul Adrian s-a îndepărtat binișor de showbiz. Dan Cociș, actorul care i-a dat viață prietenului lui Bănică jr în filmul adorat de adolescenți pe vremea lui Ceaușescu, dar și după, e acum om de afaceri. Un om de afaceri care n-a uitat să se distreze însă...

De Florian Gheorghe,

La 32 de ani de la „Liceenii” și la 26 de la „Liceenii rockʼnʼroll”, Dan Cociș, una dintre vedetele celor două filme, a sărbătorit jumătate de secol. Și a făcut-o ca-n vremea tinereții, organizând o petrecere de pomină, de la care n-au lipsit prietenii lui din showbiz.

Spre deosebire de fostul său coleg, Ștefan Bănică jr, care a devenit un fel de rege al rocknroll-ului autohton, Dan nu e rege, dar are palat – se numără printre acționarii firmei la care a ajuns Palatul Știrbey. De înțeles, în această situație, de ce fostul actor a ales să organizeze petrecerea aniversară chiar acolo, în clădirea istorică de pe domeniul aflat la 20 de kilometri de Capitală. Bufetul l-a lăsat pe mâna prietenului său Antonio Pasarelli, cel mai cunoscut bucătar italian în România, iar muzica a intrat în sarcina unor lăutari veritabili, precum Mircea Constantin ori Fane Bobișteanu.

 

„Elevul Adrian” a împlinit 50 de ani

Sărbătoritul, care are o poftă de distracție și de viață precum un adolescent și la 50 de ani, a făcut senzație într-un costum de Elvis Presley primit cadou de la invitați. Astfel costumat, a luat microfonul și a cântat alături de Pasarelli, care, amintindu-și de prima sa dragoste, muzica, pe care a descoperit-o înainte de gătit, a dat jos șorțul de bucătar și și-a pus vocea la treabă.

Hotel Concordia, clădirea Unirii și a dezbinării noastre. A scăpat de două incendii, e distrusă de ignoranță, iar primarul Negoiță refuză să spună cui aparține
Recomandări

Hotel Concordia, clădirea Unirii și a dezbinării noastre. A scăpat de două incendii, e distrusă de ignoranță, iar primarul Negoiță refuză să spună cui aparține

Petrecerea a coincis și cu aniversarea a două decenii de la nunta sărbătoritului cu soția lui, Ioana, așa că tortul a fost ilustrat cu cea mai frumoasă poză de la cununia celor doi, din 1988.

Printre invitații lui Dan Cociș la palat s-au numărat muzicianul Florin Ionescu (ex-Direcția 5), Bogdan Pavlică (Radioul Public) și prezentatorul Televiziunii Publice Tudor Furdui (FOTO), băiatul regretatului actor Dumitru Furdui.


CITESTE SI:

3 ANI DE LA INCENDIUL DIN COLECTIV | Zeci de operații. Sute de ore de kinetoterapie. Milioane de speranțe… Cea mai mare temere a Adinei, supraviețuitoare a incendiului din Colectiv: “Durerea mea e că se poate întâmpla din nou”

Close
Închide
  Close