De 16 ani, Dan Negru este căsătorit cu Codruța, femeia care i-a fost alături necondiționat. Când a ales să plece de la Antena 1 la Kanal D, după mai bine de două decenii în trustul Intact, prezentatorul TV a fost însoțit la negocieri chiar de soția sa. El are cea mai mare încredere în ea și este convins că deciziile pe care le iau împreună sunt întotdeauna cele mai bune.

Chiar dacă este medic și nu are nicio legătură cu televiziunea, Codruța își susține soțul în fiecare moment. Dan Negru nu are un secret al longevității relației cu mama copiilor. În familia lor nu a divorțat nimeni niciodată.

„Încercăm să găsim calea de mijloc de mulți ani și uite că reușim. Cred că vine și din tradiția de familie. Părinții noștri nu au avut divorțuri, nici bunicii noștri. Nici ai mei, nici ai Codruței. Cei din jur, la fel, sora Codruței, Laura, e cu Marcel, soțul ei, dintotdeauna. Probabil e și trăsătură de familie, statornicia. Dar, da, Codruța e femeia puternică fără de care multe nu s-ar fi întâmplat. Am să-și fac o dezvăluire: la negocierile cu cei de la Kanal D, Codruța m-a însoțit mereu, chiar dacă ea e medic și nu are treabă cu lumea asta. Pur și simplu m-am simțit confortabil așa, mai bine decât cu orice impresar”, a declarat Dan Negru pentru ego.ro.

dan-negru-podcasturiIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Dan Negru: „Mama încă îmi dă sfaturi”

În cadrul aceluiași interviu, prezentatorul TV a mărturisit că încă primește sfaturi de la mama sa. De asemenea, Dan Negru spune că mama sa este și criticul său uneori.

„Mama încă îmi dă sfaturi. Încă, atunci când la Meteo se anunță că e frig, mă sună dimineața ca să mă îmbrac bine. E și criticul meu adeseori. De la haine, până la ce fac îmbrăcat în hainele alea. O mamă bună e cât o mie de profesori. Nu am luat chibzuința de la ea, dimpotrivă. Cred că am luat o trăsătură a zonei, a bănățenilor. Ei sunt mai chibzuiți, și ai mei sunt bănățeni, 100%, din tată în fiu”, a mai spus vedeta de la Kanal D.

Urmărește-ne pe Google News