Mergi direct la conținut »
Dan Negru l-a criticat dur pe fiul Zinei Dumitrescu: "I-aș pedepsi pe copiii care-și aruncă părinții în aziluri"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dan Negru l-a criticat dur pe fiul Zinei Dumitrescu: "I-aș pedepsi pe copiii care-și aruncă părinții în aziluri"

Dan Negru l-a criticat dur pe fiul Zinei Dumitrescu: „I-aș pedepsi pe copiii care-și aruncă părinții în aziluri”

Cunoscutul om de televiziune Dan Negru a dat de pământ cu Cătălin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu, pentru că și-a lăsat mama, în ultimii ani din viață, într-un azil.

„Nu e politically-correct, dar i-aș pedepsi pe copiii care-și aruncă părinții in aziluri de bătrâni! Dostoievski o zicea bine: „Pentru că singurătatea e locul de joacă al diavolului, la bătrânețe, gologanii sunt mai de preț decat copiii…’ Cu Zina Dumitrescu pe când râdea în show-uri de divertisment”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Mesajul lui Dan Negru

Zina a vorbit cu fiul ei înainte să moară

Zina Dumitrescu a murit joi, 28 martie, într-un azil din Ghermănești, unde a fost internată de fiul ei în urmă cu mai mulți ani. Înainte de a părăsit această lume, Zina Dumitrescu a discutat pentru ultima oară cu copilul ei.

„A vorbit la telefon cu fiul ei, Cătălin, cu 20 minute înainte să se stingă. Au plâns amândoi, a fost emoţionant. În ultima perioadă, a fost vizitată săptămânal de fostele ei eleve, Valentina Pelinel şi Dana Androne, care îi aduceau fructe, dulciuri, stăteau de vorbă cu ea şi încercau să îi ridice moralul’, a declarat Ion Cassian, patronul azilului.


Klaus Iohannis a anunțat că va convoca referendum pe justiție pentru 26 mai: ”Golăneala a trecut orice limită”

Close
Închide
  Close