De Florin Ghioca,

Prezent la o lansare de carte, Dan Negru ne-a mărturisit că nu regretă ce a scris. “E o opinie, a fost o părere. S-ar putea ca limbajul să fi fost la limită. Dacă e să discut despre limbaj, aș putea să discut, dar dacă e să discut despre opinie și despre gust, gustul nu s-a schimbat. Gustul despre filmul românesc modern este același”, a declarat pentru Libertatea prezentatorul TV.

Taxat serios de oamenii de film, care nu s-au ferit să îl numească “gibon”, Dan Negru a găsit și o “scuză” pentru afirmațiile sale. “Mi-a spus-o Stela Popescu și dup-aia am căutat-o pe google și am văzut că așa este: toate filmele românești apărute după Revoluție au adunat mai puțini spectatori decât a adunat «Nea Mărin Miliardar». Asta zice multe. Așa că opinia mi-o păstrez. La limbaj m-aș mai gândi”, a adăugat el.

Dan Negru, reacție după scandalul cu Ursul de Aur: Eu am fost aproape de limită cu limbajul meu, filmele alea au trecut limita limbajului”

Pe de altă parte, vedeta mărturisește și că există filme românești contemporane care îi plac, dar fără să nominalizeze. L-a pomenit însă pe regizorul Radu Muntean, întrucât se afla la lansarea cărții despre Titus Munteanu, tatăl acestuia. “L-am revăzut acum pe Radu Muntean, îmi plac filmele lui. Nu-mi plac filmele care sar de limită. Eu am fost aproape de limită cu limbajul meu, «Băgați-vă Ursul de Aur în fund», filmele alea au trecut limita limbajului. Așa că suntem win-win”, a concluzionat prezentatorul de la Antena 1.


VIDEO/Irina Margareta Nistor a văzut aproape 20.000 de filme. ”Nu le iau de pe internet, merg la vizionări”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare