Ne mutam in casa noua, unde trebuie sa ne ocupam de absolut toate detaliile, de la aplicele de perete, pana la mobila, asa ca amenajarea camerei copilului nu e acum pe primul loc”, ne povesteste Dana.
insarcinata in luna a sasea, Dana spune ca a inceput sa simta copilul din ce in ce mai bine: „Am fost deja de doua ori la ecografie, ca sa ma asigur in primul rand ca am un copil sanatos. Am si doua poze mititele cu el, ambele cu o sagetuta pe care scrie „penis”. Am dovada ca e baiat si ma bucur foarte mult, pentru ca asta mi-am dorit. in luna a sasea deja incepe sa auda din ce in ce mai bine vocile, asa ca m-am hotarat ca in fiecare seara sa ii citesc timp de jumatate de ora povesti, in limba engleza, pentru a-i fi mai tarziu cat mai usor sa o invete”. in timpul sarcinii nu a avut deloc probleme si acest lucru a determinat-o sa se hotarasca sa nasca natural. „imi doresc trei copii, asa ca n-as fi putut la prima nastere sa fac cezariana. Voiam initial sa nasc in apa, dar m-au descurajat toti, de la medici, la sotul meu. Sunt deci pentru nasterea naturala”, e de parere Dana.
Vedeta spune ca cel mai greu i-a fost in primele trei luni de sarcina. Acum se simte mai bine ca niciodata. Pana acum, Dana a luat in greutate doar sase kilograme. Daca ar fi dupa ea, Dana ar ramane la pupitrul stirilor pana in ultima clipa.