MENIU CAUTĂ
01 Apr. 2015 16:38 , de Simona Josan

Dana Rogoz, ANUNȚ-BOMBĂ: ”Mi-am pus silicoane”

Distribuie

Deși nu este o femeie cu sâni mari, Dana Rogoz nu se plânge de acest „inconvenient”. Ba chiar a declarat de câteva ori că nu și-ar dori un bust mai generos și că cel lăsat de Dumnezeu îi „convine” de minune. Și totuși, vedeta a făcut un anunț-bombă pe contul ei de Facebook, în care le spunea fanilor ei că și-a pus silicoane.
„Am mers la dentist sa imi fac o interventie minora. Nu stiu de ce, dar asistenta a venit cu o seringa uriasa sa imi faca anestezie totala. „De ce?” am inceput sa intreb intrigata? „De ce o anestezie totala, in loc de una locala, usoara???” Disperarea mea a inceput sa creasca, pe masura ce asistenta venea spre mine cu acul gigantic. M-am trezit din anestezie si eram inconjurata de prieteni care imi auzisera strigatele de ajutor. Tocmai ce le povesteam revoltata ca mi se facuse anestezie totala desi nu fusesem de acord, cand imi zaresc silueta intr-o oglinda si vad ca…am silicoane!”, a scris Dana pe blogul personal, într-un articol anunțat pe contul ei de Facebook cu mesajul „Mi-am pus silicoane”.
Dana a dezvăluit ulterior, în aceași postare, că a fost un coșmar pe care l-a avut.
„Am inceput sa urlu! Nu imi venea sa cred ca nedreptate se produsese. Ma adormisera si, fara sa stiu, imi pusesera implanturi mamare! In spatele meu niste fete (sa zicem un fel de „pitzipoance”) imi explicau ca: „Asta e societatea in care traim. Acum asta se cere!”. A fost un cosmar in toata regula. M-am trezit (Slava Domnului, cu sanii mei naturali) si abia azi, in timpul repetitiei de teatru de la ora 14:00 (caci la 12:00 am repetat pentru un alt spectacol), mi-am adus aminte de vis si am realizat ca traisem drama unui personaj dintr-un spectacol pentru care repet acum, si care este mai mult o satira la adresa societatii, cand unele fete sunt trimise de parinti sa isi faca implanturi „all inclusive” ca sa isi gaseasca soti celebri”, a adăugat Dana.
Să fi fost oare un coșmar, când este binecunoscut faptul că visele redau deseori dorințele noastre cele mai ascunse?
 

Citește mai multe despre Dana Rogoz pe Libertatea.

Comentarii