De Dana Aramă,

Actrița Dana Rogoz a renunțat la haine și a pozat goală pușcă pentru o revistă. Vedeta apare completă dezbrăcată. În imaginea de pe copertă, Dana Rogoz  arată senzațional.

Cu o eșarfă pe cap, artista a fost fotografiată de la mijloc în sus, arătându-și trupul fără nicio inhibiție. „Atât de mândră”, a menționat actrița în dreptul fotografiei.

Imaginea respectivă, pe care Dana Rogoz a făcut-o publică pe o rețea de socializare a adunat numeroase like-uri și complimente din partea celor care urmăresc activitatea vedetei în mediul online.

So proud ? @touch.magazine.official

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on

Dana Rogoz, în vârstă de 32 de ani, este o cunoscută actriță. S-a făcut remarcată în lumea showbiz-ului din România încă de pe vremea când era doar o copilă și interpreta rolul Abramburica într-un show de televiziune pentru copii. În plan personal, Dana Rogoz este căsătorită cu Radu DragomirDin mariajul celor doi a rezultat un băiețel, Vlad.


Citește și: VIDEO. Dragnea, despre atacul Gabrielei Firea: ”Încerc să îi înțeleg nemulțumirea, dar e prea mult ca un prefect să devină subiect de discuție de trei ore în CExN”