MENIU CAUTĂ
, de Dana Aramă

DANA ROGOZ, mărturii cutremurătoare: ”SUNT UN MUNTE de SUFERINȚĂ!”

Distribuie

Dana Rogoz a fost invitată la emisiunea ”Agentul VIP”, de la Antena Stars, unde a vorbit, printre altele, și de dispariția tatălui ei. Moartea acestuia a marcat-o profund, mărturiile vedetei fiind cutremurătoare.
”Tata a apucat să-l vadă pe băiețelul meu. A murit când Vlad avea 10 săptămâni și întotdeauna mă gândesc la asta – că a apucat să-l vadă… Din momentul în care a fost diagnosticat, până când a murit a trecut doar o săptămână. Totul a fost prea rapid, nu ne aşteptam la asta. Sunt un munte de suferinţă şi nu scade. Au trecut șase luni. Suferinţa nu trece cu timpul, nu poţi să te obişnuieşti cu gândul acesta.
Am avut noroc de fiul meu că mi-am canalizat atenţia pe el, că trebuie să fiu bine pentru el. Tatăl meu este în fiecare seară în gândurile mele. Toată lumea îmi spune că băieţelul meu seamănă foarte bine cu tata, o să-i povestesc totul copilului despre el. Mă bucur că a apucat să-l vadă înainte să moară. E foarte greu să accepţi şi să înţelegi că n-o sa-l mai vezi, am fost foarte apropiaţi. Sunt un munte de suferinţă… Am visat că o să moară tata, cred că subconştientul meu mă pregătea pentru ce urma să vină”, a declarat Dana Rogoz.

Citește mai multe despre Dana Rogoz pe Libertatea.

Comentarii