Mergi direct la conținut »
Ce s-a întâmplat cu Dana Rogoz înainte de nuntă. "Nu am avut curaj să povestesc"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce s-a întâmplat cu Dana Rogoz înainte de nuntă. "Nu am avut curaj să povestesc"

Ce s-a întâmplat cu Dana Rogoz înainte de nuntă. „Nu am avut curaj să povestesc”

Dana Rogoz s-a căsătorit acum patru ani, însă, până acum nimeni nu a știut ce s-a întâmplat cu actrița înainte de nuntă. Mai exact, este vorba despre petrecerea burlăcițelor. Vedeta a avut parte de cea mai incendiară seară, iar Dana a povestit experiența ei, pe blogul personal.

De Livia Lixandru,

Deși nu se aștepta la asta, Dana Rogoz a fost surprinsă de cele mai bune prietene ale ei, chiar înainte de nuntă.

„Eu știam că urmează să mă văd într-o luni seara cu Laura Cosoi, la o terasă. Doar ca atunci când am ajuns, le-am gasit pe toate prietenele mele îmbrăcate în alb și cu coronițe de flori pe cap, gata de petrecere (mă rog, comunicarea nu a fost impecabilă și câteva au ajuns îmbrăcate și în negru…). Întâmplarea a făcut ca eu să fiu îmbrăcată în acea seară tot în alb, într-o rochie pe care de câte ori o zaresc in dressing acum, de fiecare dată îmi zic în gând: “hmmm…burlacițe”. M-au așezat la masă și au scos cel mai greu test pe care l-am dat vreodată. Îl întrebasera pe Radu înainte o serie de lucruri despre mine – gen Care e culoarea Danei preferată? sau Cu ce era îmbracată la prima întâlnire? ori Ce îți place cel mai mult la Dana? – iar eu trebuia să nimeresc fix răspunsul lui. Daca nu nimeream, trebuia să beau! Greu nene…

Asta a fost doar începutul. Am hotărât că trebuie să plecăm într-un club. Am iesit pe poarta terasei și fix în acel moment a trecut o masina decapotabila, pe care – nu îmi explic cum – am oprit-o!!! Nici nu mai știu dacă eu sau altcineva din grup, căci era o gălăgie și o agitatie de nedescris. Dupa ce a oprit, am realizat că îl cunosc pe tipul care o conducea , așa că fără să îmi pun alte probleme i-am cerut să ne duca pe mine, Adela si Laura în Centrul Vechi. Omul s-a conformat, noi ne-am suit pe bancheta din spate (să mai fi fost cineva cu noi? hmmm… efectiv nu mai țin minte), iar restul au pornit separat cu alte mașini. Pe drum spre Centrul Vechi cred că noi trăiam într-un film american ceva, pentru că ne tot ridicam în picioare în mașina decapotabila, făceam poze, țipam…eram niste nebune, domne! În Centrul Vechi într-o seară de luni era pustiu, așa că cineva din grup a chemat un DJ de acasa într-un local și am dansat până dimineața, când eu am început să strig pe străzile vechi din oras, oricui trecea pe lângă mine, cu zâmbetul până la urechi: “Mă măriiiiiiit! Măăă măriiiiittttt!”. Am scris istorie și la petrecerea burlăcitelor Adelei, dar să nu intrăm acum în detalii”, a povestit Dana Rogoz pe blogul personal.

Close
Închide
  Close