MENIU CAUTĂ
03 Mai. 2018 14:30

Dana Rogoz i-a scris primarului. „Am fost luată peste picior” | FOTO

Distribuie

Actrița Dana Rogoz a decis să se lupte cu sistemul. Vedeta a făcut prima ei cerere către primărie prin care se opune defrișării.

Dana Rogoz, care are un băiețel care se numește Vlad, a decis să ia atitudine împotriva defrițării.

Dana Rogoz, care este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir, este dezamăgită de modul în care se taie copacii. Ea a povestit, pe blog, că a făcut cerere către primărie și a povestit și cum a fost întâmpinată la ghișeu în momentul în care a explicat despre ce e vorba.

  „Azi am făcut prima cerere către doamna primar din viață mea. Tot azi am fost luată peste picior. Pentru că mă opun defrișării unui copac, solicitând reevaluarea lui, și pentru că doresc să se planteze alți copaci în locul celor 10 tăiați în ultimii ani pe strada mea. Așa cum scrie în lege. Și uite așa, azi, va rog să susțineți această inițiativă, prin care sper să le arătăm celor care ne iau la mișto din spatele unui ghișeu al primăriei că nu închidem ochii. Și că de mâine nu vor putea tăia copaci fără să existe un motiv temeinic, și nici lasa ani la rândul alveole goale sau cu cioturi de rădăcini”, a afirmat Dana Rogoz.

 

„Prima reacție a doamnei de la ghișeu a fost așa cum am anticipat. Ia auzi! Se opune tăierii unui copac.' a strigat către prietena de la două ghișee vecine. Faceti un lanț uman în jurul lui!' a comentat batjocoritor un alt reprezentant al primăriei. M-am abținut de la comentarii. Știam că nu are sens să mă cert cu nimeni acolo. Dar sper ca cererea mea să aibă un răspuns până la data limită prevăzută, adică 1.06.2018. Deși aceeași doamnă care m-a primit la ghișeu a terminat cu ei zic în termen de 30 de zile, dar acuma…na…'„, a mai spus vedeta..


Citește și: VIDEO EXCLUSIV / Ambasadorul Israelului, despre mutarea Ambasadei României la Ierusalim: „Îi ajutăm pe cei care ne ajută'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii