Săptămânal, fiecare cuplu va ridica spectacolul la un alt nivel printr-o rutină care va impune atât mișcări de bază ale dansului pe gheață, cât și elemente artistice. Muzică, culoare, costume fabuloase și rutine de dans spectaculoase, toate acestea vor face parte din emisiunea-concurs „Dancing on Ice – Vis în doi”.

UPDATE 24 aprilie: Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt câștigătorii de la „Dancing on Ice – Vis în doi”, show-ul de la Antena 1. Artistul și partenera sa au plecat acasă cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

Sâmbătă seară, 23 aprilie, a avut loc finala de la „Dancing on Ice – Vis în doi”. Sore și Grațiano, Oase și Andreea și Jean Gavril și Ana vor dansa live în finala primului sezon al show-ului de la Antena 1. Tema principală a serii a fost musical-urile celebre jucate pe Broadway.

„Dancing on Ice” România. Ce echipă a câștigat premiul de 50.000 de euro, în marea finală

Interzisa povestea de dragoste dintre Romeo și Julieta a fost interpretată de perechea formată din Sore și Grațiano, Oase și Andreea au pus stăpânire pe patinoarul emisiunii aducând la viață scenele cunoscute din Lion King (Regele Leu) și povestea care a ținut Parisul cu „sufletul la gură”, Fantoma de la Operă, a fost dansată pe gheață de Jean Gavril și Ana Maria Ion.

AFACEREA METROUL. Bacșișul lăsat statului român de „milionarul fără chip”, după ce a solicitat oprirea procesului privind mita de 1 milion de euro cerută pentru deblocarea lucrărilor la metroul din Drumul Taberei
Recomandări
AFACEREA METROUL. Bacșișul lăsat statului român de „milionarul fără chip”, după ce a solicitat oprirea procesului privind mita de 1 milion de euro cerută pentru deblocarea lucrărilor la metroul din Drumul Taberei

UPDATE 22 aprilie: Sore și Grațiano, Oase și Andreea și Jean Gavril și Ana vor dansa live în finala primului sezon „Dancing on Ice – Vis în doi”. Sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, telespectatorii vor decide cine pleacă acasă cu premiul de 50.000 de euro și titlul de câștigător al competiției gheții. Andreea Bălan și Capet, împreună cu partenerii lor, vor susține două momente speciale în așteptata finală a dansului pe gheață.

Cele trei echipe finaliste ale primului sezon „Dancing on Ice – Vis în doi”, Sore și Grațiano, Oase și Andreea, Jean Gavril și Ana, vor susține ultimele dansuri pe gheața emisiunii. Ediția finală a sezonului va fi complexă, tema principală a serii fiind musicalurile celebre jucate pe Broadway. Interzisa poveste de dragoste dintre Romeo și Julieta va fi interpretată de perechea formată din Sore și Grațiano, Oase și Andreea vor pune stăpânire pe patinoarul emisiunii aducând la viață scenele cunoscute din Lion King ( Regele Leu) și povestea care a ținut Parisul cu „sufletul la gură”, Fantoma de la Operă, va fi dansată pe gheață de Jean Gavril și Ana. Mai mult, sâmbătă, telespectatorii vor avea ocazia să vadă live, încă o dată, cele mai bune dansuri executate de finaliști pe parcursul celor opt săptămâni de competiție. Cel de-al treilea dans, și ultimul pe care Sore și Grațiano, Oase și Andreea și Jean Gavril și Ana îl vor susține în cadrul emisiunii, va da posibilitatea echipelor să creeze un moment demn de marea finală având o coloană sonoră comună, melodia lui Pink – What About Us.

„Cum îndrăznește cineva să pună în pericol examenele naționale?” Iohannis îi acuză pe liderii de sindicat și spune că profesorii „au primit tot ce au cerut”
Recomandări
„Cum îndrăznește cineva să pună în pericol examenele naționale?” Iohannis îi acuză pe liderii de sindicat și spune că profesorii „au primit tot ce au cerut”
sore-si-gratiano-3Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Sâmbătă, pe gheața Dancing on Ice – Vis în doi vor păși pentru ultima dată restul echipelor concurente în acest sezon: Ruby și Zsolt, Carmen Grebenișan și Lilian, Iulia Albu și Marian, Cosmin Natanticu și Maria, Nicolai Tand și Daniela, dar și Cătălin Cazacu și Codruța. Cunoscutul hairstylist Capet și Irina, partenera sa, vor dansa pentru prima dată, oficial în cadrul emisiunii. Echipă de rezervă în cazul unei accidentări grave a uneia dintre perechile înscrise în competiție, Capet și Irina s-au antrenat de la începutul emisiunii pentru o posibilă apariție pe gheață. Aceștia, dar și Andreea Bălan și Coconu, vor susține două momente speciale în finala show-ului de la Antena 1. 

Sâmbăta, de la 20.00, live la Antena 1, Sore și Grațiano, Oase și Andreea și Jean Gavril și Ana se vor lupta pentru premiul de 50.000 de euro și titlul de câștigători ai primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi, în marea finală a show-ului.

CORESPONDENȚĂ DIN MOLDOVA. Premierul Belgiei, Alexander de Croo, despre eforturile europene ale României: ”Le-a făcut într-o manieră incredibilă”
Recomandări
CORESPONDENȚĂ DIN MOLDOVA. Premierul Belgiei, Alexander de Croo, despre eforturile europene ale României: ”Le-a făcut într-o manieră incredibilă”

UPDATE 17 aprilie: Seara trecută, cele patru perechi semifinaliste au încântat telespectatorii cu două dansuri în pereche și două momente solo. Carmen Grebenișan și Lilian au părăsit competiția Dancing on Ice – Vin în doi, fiind ultima echipă din clasamentul final al serii.

A fost o semifinală spectaculoasă și palpitantă pe gheața Dancing on Ice – Vin în doi. Dansuri arăbești, africane, japoneze și georgiene au colorat platoul emisiunii într-o seară ce a avut ca tematică principală folclorul internațional. Seara trecută, cuplurile rămase în competiție au prezentat live patru momente, două dansuri în pereche și două momente solo.

Perechile Sore și Grațiano, dar și Oase și Andreea s-au bucurat de primele note de 10 primite în competiția gheții, în timp ce Jean Gavril și Ana au fost la un pas de a obține toate cele patru note maxime din partea juraților.

Clasamentul final al serii, alcătuit din media notelor primite la dansuri și votul publicului, i-a dezvăluit pe Carmen Grebenișan și Lilian ca fiind pe ultima poziție ierarhică, aceștia fiind nevoiți să părăsească competiția. La un pas de marea finală, Carmen Grebenișan a declarat: „ Dancing on Ice – Vin în doi a fost experiența vieții mele, sunt mândră că am învățat să alunec pe gheață și să fac un moment live cap-coadă. A fost o experiență cu bune și cu rele, și mi-am dat seama că mi-am depășit limitele. Nu îmi vine să cred că am ajuns până în această fază a competiției având în vedere că la început am avut cea mai înceată evoluție, conform spuselor antrenorilor. Un lucru este cert, eu nu mă opresc din a patina!”.

„Carmen a devenit ca o soră mai mare pentru mine. În fiecare zi am avut ocazia să văd progresul echipei noastre și acest lucru a fost foarte frumos”, a adăugat Lilian înainte de a părăsi gheața.

Sâmbăta viitoare, de la 20.00, la Antena 1, Sore și Grațiano, Oase și Andreea și Jean Gavril și Ana se vor lupta live pentru premiul de 50.000 de Euro și titlul de câștigători ai primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi.

sore-si-gratiano-1-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

UPDATE 15 aprilie: Echipele Sore și Grațiano, Carmen Grebenișan și Lilian, Oase și Andreea și Jean Gavril și Ana vor patina live, mâine seară, în semifinala Dancing on Ice – Vis în doi. Finalul celei mai noi ediții a dansului pe gheață va dezvălui cele trei echipe care se vor lupta săptămâna viitoare pentru premiul de 50.000 de Euro și titlul de câștigători ai primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi. Andrea Vaturi, unul dintre coregrafii emisiunii, va patina pentru prima dată în cadrul show-ului de la Antena 1.

Semifinaliștii „Dancing on Ice – Vis în doi” au pregătit o ediție plină de surprize, ce va include patru dansuri, două dintre acestea fiind individuale. Tematica ediției, folclorul internațional, va fi regăsită în dansul de pereche. Astfel, Sore și Grațiano vor aduce cultura japoneză pe gheață, Carmen Grebenișan și Lilian vor prezenta un moment african, ritmurile arăbești vor răsuna pentru Oase și Andreea, iar tradiția georgiană va fi prezentată de Jean Gavril și Ana.

În premieră pe patinoarul „Dancing on Ice – Vis în doi”, fiecare concurent din competiție va susține mâine seară un dans individual. Și provocarea dată de către jurații Cornel Gheorghe și Simona Pungă va fi diferită. În cea mai nouă ediție a show-ului, concurentele patinatoare vor avea de executat o menținere în secvență pentru cel puțin trei secunde, în timp ce concurenții patinatori au ca provocare executarea unui pas de rittberger, urmat de o săritură rittberger și un pas mazurka.

Pașii impuși de jurați vor putea fi executați la alegerea fiecărei echipe, în dansul de cuplu sau cel individual. Echipele semifinaliste vor susține un al patrulea moment ce va consta într-un duel, nota finală a fiecărei perechi fiind alcătuită din media punctajelor acordate de jurați tuturor dansurilor exectutate în această ediție.  Votul publicului este în continuare foarte important pentru parcursul echipelor în competiție. Telespectatorii pot ajuta ca echipa lor favorită să ajungă în marea finală.

jean-gavril-si-ana-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

În premieră, Andrea Vaturi, fost patinator italian și coregraf „Dancing on Ice- Vin în doi”, va dansa pe gheața emisiunii. Împreună cu fosta sa parteneră, Andrea Vaturi a câștigat trei medalii la nivelul de junior în competiția organizată de Uniunea Internațională a Patinatorilor (ISU Junior Grand Prix) și s-a calificat în top 10 patinatori ai Campionatului Mondial de Juniori în anii 2002 și 2003. Acesta s-a alăturat echipei Dancing on Ice – Vis în doi și ajută la punerea în scenă a poveștilor create de coregrafii Bogdan Boantă și Cocuța. „Experiența Dancing on Ice- Vis în doi este extraordinară. Este pentru prima dată când fac parte dintr-o echipă de producție, sunt foarte fericit și mulțumitor pentru această oportunitate. Am participat în calitate de concurent la Dancing on Ice Italia, alături de o vedetă, dar niciodată nu am fost de cealaltă parte a baricadei. După doi ani dificili, această emisiune vine în viața mea ca o primăvară cu energie bună”, a declarat Andrea Vaturi. 

Mâine seară, jurații Cornel Gheorghe și Simona Pungă vor susține împreună, pentru prima dată, un dans special pe gheața „Dancing on Ice – Vis în doi”, iar Nea Marin împreună cu Școala de Dans Românesc „Larisa și Marian Barbu” și baletul gheții Dancing on Ice vor aduce pe patinoarul emisiunii momente inspirate din folclorul românesc. Cuplul de patinatori ucraineni, Maksym Nikitin și Oleksandra Nazarova, va încânta telespectatorii și în această ediție cu un nou dans spectaculos. Semifinala Dancing on Ice – Vis în doi va fi difuzată live, mâine seară, de la 20.00, la Antena 1.

UPDATE 3 aprilie: Cele mai iubite povești au inspirat coregrafiile echipelor în cea de-a cincea ediție „Dancing on Ice – Vis în doi”. Cosmin Natanticu și Maria au părăsit competiția în urma duelului cu perechea formată din Ruby și Zsolt.

Cele mai îndrăgite personaje din poveștile „Aladin”, „Rio”, „Mumble, cel mai tare dansator” (Happy Feet), „Alice în Țara Minunilor”, „Frumoasa și Bestia” și „Regatul de Gheață” (Frozen) au prins viață seara trecută pe gheața „Dancing on Ice – Vis în doi”.

Jean Gavril și Ana, Carmen Grebenișan și Lilian, Oase și Andreea, Ruby și Zsolt, Cosmin Natanticu și Maria, dar și Sore și Grațiano au făcut spectacol live pe patinoarul emisiunii în speranța de a impresiona juriul și publicul și de a merge mai departe în competiție.

Perechile Cosmin Natanticu – Maria și Ruby – Zsolt, ultimele două din clasamentul întocmit la sfârșitul serii, au intrat la duel, fiind nevoiți astfel să mai susțină un dans de departajare. La finalul serii, echipa formată din Cosmin Natanticu și Maria a părăsit competiția, susținând seara trecută ultimul moment pe gheața „Dancing on Ice – Vis în doi”.

„Mă simt foarte câștigat. Nu credeam vreodată că îmi voi pune patinele în picioare, darămite să patinez. Îi mulțumesc Mariei pentru răbdarea pe care a avut-o cu mine, pentru încurajările oferite și pentru tot ceea ce m-a învățat”, a declarat Cosmin Natanticu. „A fost o experiență foarte frumoasă cu ajutorul căreia mi-am readus aminte cum este să concurezi într-o competiție de patinaj. «Dancing on Ice – Vis în doi» a fost și o mare provocare întrucât Cosmin a trebuit să învețe acest sport de la zero, dar cu toate acestea consider că am ajuns într-un moment destul de avansat în competiție”, a adăugat Maria.

Astfel, din cele nouă echipe de la începutul competiției au rămas cinci, care vor începe pregătirea pentru următoarea ediție tematică. Sâmbăta viitoare, de la 20.00, la Antena 1, tema emisiunii va fi seară românească. În cea de-a șasea ediție, perechile rămase în competiție vor dansa pe cele mai cunoscute șlagăre românești ale tuturor timpurilor.

UPDATE 1 aprilie: Seria tematicilor continuă și în această săptămână pe gheața Dancing on Ice- Vis în doi. Jean Gavril și Ana, Carmen Grebenișan și Lilian, Oase și Andreea, Cosmin Natanticu și Maria, Sore și Grațiano, dar și Ruby și Zsolt vor da viață unora dintre cele mai îndrăgite povești, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1.

După plecarea de săptămâna trecută a perechii formate din Nicolai Tand și Daniela, cei patru jurați, Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Elwira și Mihai Petre, au decis să testeze și mai mult limitele concurenților rămași pe patinoarul „Dancing on Ice- Vis în doi”. Începând cu ediția din această sâmbătă, toți concurenții rămași în competiție vor primi o provocare din partea juriului ce va consta într-un element tehnic care va trebui să fie prezent în toate coregrafiile.

„Împreună cu Simona ne-am gândit ca provocarea săptămânii să fie două seturi de cinci pași de mohawk, urmat de un trei cu fața pe exterior cu un tulup”, a dezvăluit juratul Cornel Gheorghe.

ruby-si-zsoltIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Pe lângă provocarea săptămânii, celor șase cupluri rămase în competiție vor dansa live, iar de această dată coregrafiile vor fi inspirate din povești. Astfel, în această sâmbătă, de la 20.00, Aladin va ieși din lampa lui Ruby și a lui Zsolt, Cosmin Natanticu și Maria vor interpreta povestea lui Blu din Rio, cei mai tari dansatori din Happy Feet vor fi Oase și Andreea, Carmen Grebenișan și Lilian o vor duce pe Alice în Ţara Minunilor, dragostea dintre Frumoasa și Bestia va fi dezvăluită de Jean Gavril și Ana, iar Regatul de Gheață Frozen va prinde culoare sub patinele lui Sore și Grațiano.

Sâmbătă seară va avea loc o nouă eliminare, ultimele două echipe din clasament fiind nevoite să execute un nou dans la duel. Telespectatorii pot ajuta ca echipa favorită să meargă mai departe în competiția visului pe gheață.

UPDATE 27 martie: În ediția de aseară „Dancing on Ice”, o nouă echipă a părăsit competiția. După zile de atrenamente în care și-au dat tot interesul pentru a se ridica la nivelul cerut de competiție, Nicolai Tand și Daniela Niță au părăsit concursul, după ce au obținut punctajul cel mai mic dintre echipe. Jurații au decis ca ei să părăsească emisiunea.

„Dancing on Ice” România. Ce echipă a câștigat premiul de 50.000 de euro, în marea finală

„E cea mai grea decizie de până acum de la duel. Este evident că dansul vostru la duel, Ruby, a fost mai slab. Sunt detalii. Foarte grea decizie, țin cont de reprezentația de acum dar și de cea din concurs, votul meu pentru perechea care trebuie să rămână în concurs sunt Ruby și Zsolt”, a spus Mihai Petre în ediția de sâmbătă, 26 martie.

UPDATE 25 martie: Cele șapte perechi rămase în competiția Dancing on Ice – Vis în doi vor performa pentru a patra oară pe gheața emisiunii. Tango, vals, vogue, charleston, latino, rockn roll și disco vor fi stilurile de dans pe care concurenții se vor strădui să le transpună pe gheață și să le ducă la un alt nivel.

Sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, „Dancing on Ice – Vis în doi” continuă live în noua formulă, după ce săptămâna trecută perechea Iulia Albu și Marian a părăsit competiția. Șapte dintre cele mai cunoscute stiluri de dans vor putea fi urmărite pe gheață în ediția acestei săptămâni. Concurenții au avut la dispoziție o săptămână să se pregătească pentru unul dintre stilurile tango, vals, vogue, charleston, latino, rockn roll sau disco. Vogue, stilul de dans făcut cunoscut de către Madonna, va fi transpuns pe gheață de Sore și Gratiano, Cosmin Natanticu și Maria vor dansa charleston, iar Oase și Andreea vor veni în fața publicului cu energia bună a stilului disco. Sâmbătă, Nicolai Tand și Daniela vor valsa împreună pe patinoarul Dancing on Ice – Vis în doi, Carmen Grebenișan și Lilian vor patina cu pasiune stilul tango, Ruby și Zsolt își vor undui șoldurile pe ritmuri latino, iar Jean Gavril și Ana vor face show rockn roll. Sâmbătă seară va avea loc o nouă eliminare, ultimele două echipe din clasament fiind nevoite să execute un nou dans la duel. Telespectatorii pot ajuta ca echipa favorită să meargă mai departe în competiția visului pe gheață. Ediția 4 „Dancing on Ice – Vis în doi” poate fi urmărită live în această sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1.

UPDATE 21 martie: Filmele celebre au inspirat coregrafiile echipelor în cea de-a treia ediție „Dancing on Ice – Vis în doi”. Iulia Albu și Marian au părăsit competiția în urma duelului cu perechea formată din Ruby și Zsolt.

Coregrafiile inspirate de filmele „James Bond”, „Dirty Dancing”, „Legally blonde” (Blonda de la drept), familia Adams, „Singing in the rain” (Cântând în ploaie), „Pirații din Caraibe”, „Cruela” și „Ghost” (Fantoma mea iubită) au transpus perechile „Dancing on Ice – Vis în doi” în cele mai îndrăgite caractere ale cinematografiei.

Nicolai Tand și Daniela, Jean Gavril și Ana, Carmen Grebenișan și Lilian, Oase și Andreea, Ruby și Zsolt, Cosmin Natanticu și Maria, Iulia Albu și Marian, dar și Sore și Grațiano au făcut spectacol live pe patinoarul emisiunii în speranța de a impresiona juriul și publicul și de a merge mai departe în competiție. „Vreau să mulțumesc juriului și echipei Dancing on Ice România pentru toate lecțiile pe care le-am învățat de când suntem aici și suntem foarte bucuroși că am făcut parte din acest proiect”, a declarat Iulia Albu.

UPDATE 20 martie: Filmele celebre au inspirat coregrafiile echipelor în cea de-a treia ediție „Dancing on Ice – Vis în doi”, din 19 martie. Iulia Albu și Marian au părăsit competiția în urma duelului cu perechea formată din Ruby și Zsolt.

Coregrafiile inspirate de filmele „James Bond”, „Dirty Dancing”, „Legally blonde”(Blonda de la drept), familia Adams, „Singing in the rain”(Cântând în ploaie), „Pirații din Caraibe”, „Cruela” și „Ghost” (Fantoma mea iubită) au transpus perechile „Dancing on Ice – Vis în doi” în cele mai îndragite caractere ale cinematografiei.

Nicolai Tand și Daniela, Jean Gavril și Ana, Carmen Grebenișan și Lilian, Oase și Andreea, Ruby și Zsolt, Cosmin Natanticu și Maria, Iulia Albu și Marian, dar și Sore și Grațiano au făcut spectacol live pe patinoarul emisiunii în speranța de a impresiona juriul și publicul și de a merge mai departe în competiție.

Perechile Iuliei Albu – Marian și Ruby – Zsolt, ultimele două echipe din clasamentul întocmit la sfârșitul serii, au intrat la duel fiind nevoiți astfel să mai susțină un dans. Echipa formată din Iulia Albu și Marian a părăsit competiția, susținând seara trecută ultimul moment pe gheața „Dancing on Ice – Vis în doi”.

„Vreau să mulțumesc juriului și echipei Dancing on Ice România pentru toate lecțiile pe care le-am învățat de când suntem aici și suntem foarte bucuroși că am făcut parte din acest proiect”, a declarat Iulia Albu. „A fost o experiență frumoasă să patinezi, să fii în direct și să te simți bine pe gheața Dancing on Ice – Vis în doi”, a adăugat Marian.

Astfel, din cele nouă echipe de la începutul competiției au rămas șapte care vor începe pregătirea pentru următoarea ediție tematică. Sâmbăta viitoare, de la 20.00, la Antena 1, ritmurile latino, disco, funk și multe altele vor răsuna în difuzoarele „Dancing on Ice – Vis în doi” pentru că dansurile ediției patru vor fi inspirate din diferite stiluri de dans.

nicolai-tand-si-danielaIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

UPDATE 13 martie: După eforturi intense și atrenamente în care și-au dat tot interesul pentru a se ridica la nivelul cerut de competiție, Cătălin Cazacu și Codruța Moiseanu au fost votați să iasă din competiție, după ce au obținut punctajul cel mai mic dintre echipe.

UPDATE 10 martie: Emisiunea „Dancing on Ice – Vis în doi” (difuzată pe Antena 1 în fiecare sâmbătă de la ora 20.00) vine cu o surpriză pentru telespectatori. Antrenamentele echipelor participante pot fi urmărite în exclusivitate, după fiecare ediție, pe AntenaPlay.

Competiția dansului pe gheață „Dancing on Ice- Vis în doi” este în plină desfășurare. Pentru că în spatele unui moment spectaculos pe gheață stau zeci de ore de antrenamente și la fel de multe căzături, AntenaPlay duce telespectatorii în culisele celui mai spectaculos show de la Antena 1. Cât de multă muncă se ascunde în spatele fiecărui număr de pe gheață, care sunt principalele limite pe care concurenții trebuie să le depășească, momente tensionate sau căderi nervoase, atmosfera din timpul repetițiilor sunt câteva din lucrurile pe care fanii emisiunii le pot viziona într-un proiect exclusiv, difuzat în fiecare săptămână pe AntenaPlay.

antrenamente-dancing-on-ice-2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

De la primii pași făcuți pe gheață până la prize spectaculoase este o diferență de luni de zile de repetiții și antrenamente. Evoluția concurenților poate fi urmărită etapă cu etapă, în exclusivitate pe AntenaPlay. „Dancing on Ice – Vis în doi” continuă în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1. Patru perechi vor intra pe gheață săptămâna aceasta în încercarea de a împli un vis și a oferi telespectatorilor un show impecabil.

UPDATE 6 martie: Cinci din cele nouă perechi înscrise în competiția dansului pe gheață au performat live în fața publicului și a celor patru jurați, Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre. Ruby și Szolt, Cătălin Cazacu și Codruța, Iulia Albu și Marian, Oase și Andreea și Jean Gavril și Ana au fost perechile care au „spart gheața” în prima ediție și care au reușit să uimească prin capacitatea de a învăța, de la zero, un sport spectaculos într-un timp atât de scurt.

Notele acordate de către cei patru jurați, dar și votul publicului prin SMS și aplicația Antena 1 au dus la un clasament provizoriu până săptămâna viitoare, când restul echipelor vor avea ocazia să își prezinte numerele. Astfel, Ruby și Szolt au ocupat prima poziție, urmați de Oase și Andreea pe doi și Jean Gavril și Ana pe locul trei.

Ultimele două echipe clasate, Cătălin Cazacu și Codruța, Iulia Albu și Marian sunt în pericol de a intra la duel în cazul în care clasamentul nu se va modifica în următoarea ediție.

iulia-albu-si-marianIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Totodată, prima ediție a show-ului „Dancing on Ice – Vis în doi” două fetițe patinatoare din Ucraina au dansat pentru a trage un semnal de alarmă asupra războiului din țara vecină. Pe patinoarul de la „Dancing on Ice – Vis în doi” și-a făcut apariția și Zabato – King of Africa, colaborator al Cirque du Soleil și cunoscut al acrobațiilor lui pe gheață, care a adus o explozie de energie și adrenalină pentru cei aflați în fața micilor ecrane.

„Dancing on Ice – Vis în doi” continuă sâmbăta viitoare, de la 20.00, la Antena 1 cu următoarele patru perechi, Sore și Grațiano, Carmen Grebenișan și Lilian, Cosmin Natanticu și Maria și Nicolai Tand și Daniela, gata și ele de un spectacol total în numele unui vis.

UPDATE 4 martie: Sâmbătă, 5 martie, de la ora 20.00, la Antena 1 începe un spectacol fabulos al dansului pe gheață. 9 perechi formate din vedete și patinatori profesioniști vor lupta timp de câteva săptămâni pentru a îndeplini un vis și pentru a-și depăși propriile limite. Show-ul de sâmbătă seara va avea un moment special, pregătit de două micuțe patinatoare din Ucraina. Fetițele au venit alături de mamele lor la o competiție din România și se află în momentul de față în imposibilitatea de a se întoarce acasă. Pe patinoarul de la Dacing on Ice – Vis în doi va intra pe 5 martie și Zabato – King of Africa, colaborator al Cirque du Soleil, cunoscut pentru acrobațiile lui pe gheață. 

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1. Ponderea punctajului este de 50% – juriu, 50% – telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu sunt vedetele care sunt gata să facă spectacol pe gheață sâmbătă, 5 martie, de la ora 20.00, la Antena 1. Amfitrioni ai dansului pe gheață vor fi Irina Fodor și Ștefan Bănică.

UPDATE 22 februarie: Show-ul de dans „Dancing on Ice: Vis în doi” va începe sâmbătă, 5 martie, de la ora 20.00, transmite tvmania.ro.

Adaptarea românească a formatului britanic „Dancing on Ice” o are ca producător pe Mona Segall („Chefi la cuțite”, „Asia Express”), care a mai realizat și celebrul „Dansez pentru tine” la PRO TV (din 2006, timp de 14 sezoane), dar și un sezon, în toamna lui 2016, a emisiunii „Dansează printre stele”, la Antena 1.

Cine sunt concurenții „Dancing on Ice” în România

Nouă celebrități au acceptat provocarea „Dancing on Ice: Vis în doi” și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști, încercând să impresioneze atât juriul, cât și telespectatorii.

Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu sunt vedetele care vor dansa pe gheață la „Dancing on Ice: Vis în doi” și care vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru un spectacol unic. 

iulia-albu-9-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Ștefan Bănică și Irina Fodor prezintă „Dancing on Ice”

Sâmbătă, 5 martie, de la ora 20.00, Antena 1 dă startul unui spectacol fabulos pe gheață – Dancing on Ice – Vis în doi, spectacol ce îi va avea ca amfitrioni pe Ștefan Bănică și Irina Fodor. „Mă bucur că încep un proiect nou în televiziune și că voi lucra cu echipa cu care am mai lucrat ani buni, tot în televiziune. Îmi place că fac parte dintr-o emisiune care se realizează pentru prima oară în România, Dancing on Ice – Vis în doi, pe care o voi prezenta alături de Irina Fodor. O emisiune extrem de ambițioasă, ținând cont de dificultatea pe care o întâmpină concurenții, care dansează în timp ce patinează. Plus că, după mulți ani, iată, în sfârșit, o emisiune live, cu totul altceva față de o emisiune înregistrată. Adrenalina va fi mult mai mare și responsabilitatea asemenea. Și, chiar dacă am făcut peste 100 de emisiuni în direct, timp de 4 ore, recunosc că tot am emoții. Ne vedem la Dancing on Ice – Vis în doi, live, sâmbătă (5 martie), de la ora 20.00, la Antena 1.”, a declarat Ștefan. 

„Dancing on Ice” România. Ce echipă a câștigat premiul de 50.000 de euro, în marea finală

„Proiectul ăsta e copleșitor, este frumos și …deloc ușor. În patinaj trebuie să fii ferm și în același timp delicat ca un fulg de zăpadă. Fiecare concurent va trebui să își găsească echilibrul ăsta foarte fin, dar după ce îl vor găsi, și am încredere că o vor face, poveștile care se vor spune pe gheață vor fi fermecătoare. Mă bucur mult că patinajul este adus în lumina reflectoarelor într-un show tv. Faptul că prezint alături de Ștefan este pentru mine o onoare și o responsabilitate în aceeași măsură, având în vedere experiența lui în tot ce înseamnă emisiuni live”, povestește Irina.

Cine sunt jurații de la „Dancing on Ice”

Cu o experiență incontestabilă în domeniul dansului, Mihai și Elwira Petre au primit cu responsabilitate și mult entuziasm rolul de jurați la Dancing on Ice: Vis în doi. ”Sunt bucuros să încep un proiect unic in România, care pare imposibil ținând cont de contextul țării noastre. Întotdeauna însă, ceea ce pare imposibil și devine realitate are șanse să fie cu adevărat memorabil. Va fi extrem de dificil și de periculos pentru concurenți. Spun asta pentru că de când am auzit de proiect îmi imaginez atât accidentări cât și spectacol la superlativ. Sper ca la final să rămânem cu un spectacol de neuitat, fără accidentări. Sunt bucuros și în același timp nerăbdător să mă așez pe unul dintre cele mai bune locuri din platou, să mă bucur de dansul pe gheață, sa rămân gură-cască și să reușesc sa jurizez obiectiv”, a mărturisit Mihai Petre. La rândul său, Elwira Petre, una dintre cele mai valoroase practicante de dans sportiv din România așteaptă cu nerăbdare momentul primei jurizări: „Iubesc dansul și orice formă de mișcare legată de el. Mă bucur să va anunț că împreuna cu Mihai vom face parte din juriul acestui proiect special și foarte dificil. Pantofii de dans, tocurile, balerinii, adidașii sau patinele îți pot da aripi sau te pot condamna la eșec. Nouă vedete curajoase s-au încălțat în patine, iar eu abia aștept să văd rezultatul final. Va fi palpitant!”, a adăugat aceasta. 

„Dancing on Ice” România. Ce echipă a câștigat premiul de 50.000 de euro, în marea finală

Antrenoarea de patinaj artistic Simona Pungă, ce a participat ca sportiv la competiții europene și internaționale importante, va sta va masa juriului Dancing on Ice: Vis în doi din 5 martie.  Aceasta va nota îndeaproape grația, viteza, concentrarea și tehnica cuplurilor de vedete: „Sunt foarte entuziasmată și mă simt onorată să fac parte din acest proiect, în calitate de jurat, mai ales că este vorba de un concept total nou pentru România. Știind câtă muncă și câtă dedicare este în spatele acestui proiect sunt motivată să fac parte din această „frumoasă poveste”!”. Cu un palmares olimpic și competițional puternic în domeniul patinajului artistic, participant al Jocurilor Olimpice, Cornel Gheorghe, în prezent antrenor, se alătură juriului Dancing on Ice: Vis în doi: „Este o plăcere, dar și o provocare să fac parte din acest proiect ce va demara în câteva zile. Este ceva nou și pentru mine, chiar dacă domeniul meu de activitate este patinajul artistic, căci într-un astfel de proiect nu am mai participat până acum. Sunt dornic să începem și să ducem la bun sfârșit un spectacol grandios, împreună cu echipa acestui show, împreună cu colegii mei din juriu. Îmi doresc că acest proiect să se bucure de un real succes!”. 

Care este formatul emisiunii „Dancing on Ice” 

Formatul „Dancing on Ice” se bucură de un real succes la nivel internațional, fiind unul dintre cel mai bine cotate show-uri de prime-time din Marea Britanie și alte opt țări, precum Italia și Chile.

Ringul de dans al emisiunii va găzdui perechi hotărâte să arate că sunt în stare să muncească până la epuizare pentru a oferi dansuri memorabile pentru visuri ce merită a fi împlinite.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Pe ce a cheltuit Rareș Prisacariu primii bani de la Românii au Talent. Ce cadou și-a făcut singur de Ziua Copilului: „Preferatele mele” EXCLUSIV
Playtech.ro
Pe ce a cheltuit Rareș Prisacariu primii bani de la Românii au Talent. Ce cadou și-a făcut singur de Ziua Copilului: „Preferatele mele” EXCLUSIV
Finalul tragic al fetiței din Maria Mirabela: 'A avut un destin teribil!'. Cum a murit la doar 34 de ani, după ce a plecat în Germania
Viva.ro
Finalul tragic al fetiței din Maria Mirabela: 'A avut un destin teribil!'. Cum a murit la doar 34 de ani, după ce a plecat în Germania
Dr. Suto Monika, despre puterea imaginilor. Ce a descoperit la o tomografie
PUBLICITATE
Dr. Suto Monika, despre puterea imaginilor. Ce a descoperit la o tomografie
Orașul din România pe care turiștii l-au blocat în minivacanța de Rusalii. Locuitorii, umiți de ce s-a întâmplat: “Așa ceva nu am văzut în viața mea!”
FANATIK.RO
Orașul din România pe care turiștii l-au blocat în minivacanța de Rusalii. Locuitorii, umiți de ce s-a întâmplat: “Așa ceva nu am văzut în viața mea!”
România, în pragul unei crize fără precedent. Cine ar putea s-o genereze
Știrileprotv.ro
România, în pragul unei crize fără precedent. Cine ar putea s-o genereze
A angajat 30 de muncitori din Sri Lanka şi Nepal, care i-au ţinut afacerea în viaţă. După câteva luni le-a oferit alte salarii
Observatornews.ro
A angajat 30 de muncitori din Sri Lanka şi Nepal, care i-au ţinut afacerea în viaţă. După câteva luni le-a oferit alte salarii
Surpriză. Vedeta prinsă pe un site de adulţi. Ce tarif avea. A fost imediat concediată
Orangesport.ro
Surpriză. Vedeta prinsă pe un site de adulţi. Ce tarif avea. A fost imediat concediată
Cum a fost surprinsă fiica lui Răzvan Simion cu iubitul. Ianca a terminat liceul și va studia în străinătate
Unica.ro
Cum a fost surprinsă fiica lui Răzvan Simion cu iubitul. Ianca a terminat liceul și va studia în străinătate
Horoscop 2 iunie 2023. Leii se văd nevoiți să recunoască că răspund ușor unor provocări pe care, de obicei, le tratează cu detașare
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2023. Leii se văd nevoiți să recunoască că răspund ușor unor provocări pe care, de obicei, le tratează cu detașare