MENIU CAUTĂ

Dani Oțil, selfie provocator și mesaj inedit de 8 martie | FOTO

Distribuie

Dani Oțil, selfie provocator și mesaj inedit de 8 martie. Se știe faptul că Dani Oțil nu este un tip “siropos”, când vine vorba de aniversarea femeii sau de sărbătorirea iubirii!

Astăzi este 8 martie, Ziua Internațională a Femeii, iar vedeta Antenei 1 a ales să marcheze într-un mod inedit acest moment.

A postat pe pagina sa de Facebook un selfie provocator, realizat chiar în studioul de la Neatza,  în care apare alături de… o pereche de picioare feminine sexy, care pot aprinde imaginația oricărui bărbat. Pare a fi chiar Flavia Mihășan, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

<< Azi... să mergi la mall cu EA... și să îți spună: "intru în magazine, dar nu cumpăr NIMIC", e ca în facultate când îi ziceai "să doarmă la tine, că nu faceți NIMIC" >> este mesajul care însoțește imaginea.

Cu siguranță, există și o fotografie cu Flavia Mihășan pe care Dani Oțil nu ar fi vrut s-o vadă!

De cealaltă parte, însă, colegul său de emisiune, Răzvan Simion, are alte preocupări în această perioadă, pentru că iubita sa, cântăreața Lidia Buble, nu a mai putut sta departe de el, după ce a petrecut departe de acesta aproape două săptămâni și s-a întors în țară înainte de 8 martie. Artista a petrecut vacanța în Spania alături de familia ei.

Jobul de ”vecină” a matinalilor Răzvan și Dani o prinde foarte bine pe Flavia Mihășan, care s-a pliat perfect cerințelor impuse de echipă.

Se înțelege de minune cu toți, dar recunoaște să face anumite sacrificii pentru a reuși să fie în formă maximă la emisiune. Care e singurul neajuns al ”vecinei” de la Neatza? Recunoaște chiar ea: ”Practic nu am viață socială!”

VIDEO EXCLUSIV:

Citește mai multe despre Dani Oțil, Flavia Mihasan, razvan simion și neatza pe Libertatea.

Comentarii