Lidia Buble a fost împreună cu Răzvan Simion 5 ani, astfel că între ea și Dani Oțil există o relație de prietenie destul de bună. Soțul Gabrielei Prisăcariu a făcut glume pe baza nasului artistei, iar aceasta nu s-a lăsat mai prejos și a venit cu o replică pentru el. Nu este pentru prima dată când Dani Oțil îi spune Lidiei Buble că are nasul mare, însă cântăreața nu bagă în seamă ironiile lui, pentru că știe că nu le face din răutate.

„Lasă, Dani, că nasul asta nu e degeaba, ți-am mai zis. Este o binecuvântare, eu mă mândresc cu el. Oricum, în locul tău nu aș zice nimic că nici tu nu-l ai mic”, este replica Lidiei Buble la ironia lui Dani Oțil, potrivit Spynews.

dani-otil-si-lidia-bubleIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Mulți au observat că fosta iubită a lui Răzvan Simion a slăbit considerabil în ultima perioadă, iar ea a explicat că în ultima perioadă nu s-a simțit bine și a fost foarte răcită, situație care a făcut-o să slăbească foarte tare.

„Da, am cam slăbit. Sunt o scândură, dar na, am fost răcită destul de tare, vreo două săptămâni. (…) Îmi revin eu, nu vă faceți griji”, a mai spus artista la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Lidia Buble a venit însoțită de sora ei, Estera, iar cele două au concurat una împotriva celeilalte într-un joc organizat de către cei de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Artista a mărturisit că întotdeauna aștepta să le rămână hainele mici fraților ei, ca să le poată îmbrăca și ea.

„Toată viața mi-am așteptat rândul, Dani. Și la jucării, la haine… acum și la măritat. Eu sunt a opta”, a spus Lidia Buble la Antena 1.

Urmărește-ne pe Google News