MENIU CAUTĂ
23 Oct. 2018 11:16

Daniela Crudu, de nerecunoscut. Transformarea dramatică a brunetei i-a șocat pe toți

Distribuie

Daniela Crudu a postat pe contul de socializare o imagine în care apare total schimbată. Bruneta este transformată în urma operațiilor estetice pe care le-a făcut.

În imagine, bruneta are părul prins, poartă un top negru, pe gât și fără mâneci. Cu adevărat șocant este însă, chipul ei, care este desfigurat de intervențiile și retușurile la care a apelat în ultima perioadă.


Daniela Crudu este dependentă de operațiile estetice și nu ezită să treacă pragul cabinetului medicilor esteticieni ori de câte ori își dorește vreo îmbunătățire din bisturiu. Pe contul ei de socializare, Daniela Crudu a postat recent, două fotografii în care apare alături de un cunoscut medic estetician, în timp ce testează silicoane

Daniela Crudu participă la „Ultimul Trib”.  În cel de-al cincilea episod al emisiunii „Ultimul Trib”, difuzat joi seară de Antena 1, Daniela Crudu și-a exprimat nemulțumirea cu privire la menu-ul de seară avut de tribul Lemurilor.

Citește și

EXCLUSIV/ Operat la un picior, comicul Mihai Ioan a fost externat infectat cu bacterii nosocomiale, mortale la vârsta sa «Sunt în așteptare, din asta nu se mai poate scăpa»

Citește mai multe despre Operatii estetice și transformare pe Libertatea.

Comentarii