MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV. Daniela Crudu nu mai e asistenta lui Capatos! Adevărul despre plecarea ei de la Antena 1

Distribuie

Daniela Crudu nu mai e asistenta lui Dan Capatos! Zvonul că bruneta și-a dat demisia a împânzit rapid mediul online, iar lucrurile s-au dovedit a fi adevărate. Nemulțumirile Danielei Crudu legate condițiile în care lucrează nu mai reprezintă un secret pentru nimeni.

Varianta oficială a lui Capatos este că Daniela Crudu nu a plecat din cauza banilor, deoarece aceasta ar fi participat la emisiune din plăcere, însă ar fi răpus-o oboseala.

Daniela Crudu a avut prima reație pe contul de socializare. Bruneta a postat un colaj cu fotografii realizate de-alungul timpului în platoul emisiunii de la Antena 1, alături de care a scris și un mesaj.Va multumesc pentru toate clipele frumoase si va iubesc”, a scris Daniela Crudu pe Facebook.

EXCLUSIV. Daniela Crudu nu mai e asistenta lui Capatos! Adevărul despre plecarea ei de la Antena 1

Însă, până nu demult, demisia brunetei de la emisiunea nocturnă găzduită de Dan Capatos nu a fost, potrivit apropiaților ei, decât o chestiune de timp. Salariul mic – 500 de euro pe lună – și contribuția minoră în format sunt nemulțumiri pe care Crudu nu le-a ascuns colegilor ei. În aceste condiții, vestea plecării de la Antena 1 vine oarecum firesc.

Tot recent s-a zvonit și că Daniela a fost convinsă să rămână, deși intenția ei ar fi fost alta și, pentru a-i mai tăia din gustul amar al plafonării, mai marii postului i-ar fi dat un contract pe bani, tot sub sigla lor. Realitatea arată, însă, că Daniela Crudu a rămas profund nemulțumită de jobul ei și a decis să plece.

Apropiați ai Danielei Crudu au susținut și că bruneta plănuia plecarea de mai mult timp, aproximativ trei luni, nemairegăsindu-se în formatul nocturn. Problema ei nu au fost numai banii, ci și Anisia Gafton, moldoveanca despre care consideră că ocupă un loc care, de fapt, i se cuvenea ei, acela de coprezentatoare.

Ba mai mult, Crudu ar fi avansat și planuri de șomaj, spunând nu doar o dată că este aproape hotărâtă să plece în Italia, acolo unde locuiește mama ei.

Citește mai multe despre asistenta, capatos și emisiune pe Libertatea.

Comentarii