Mergi direct la conținut »
Daniela Gyorfi și George Tal, despre povestea lor de iubire și momentele grele prin care au trecut
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Daniela Gyorfi și George Tal, despre povestea lor de iubire și momentele grele prin care au trecut

Daniela Gyorfi și George Tal, despre povestea lor de iubire și momentele grele prin care au trecut. Artista  și George, care  îi este și impresar, formează un cuplu din anul 2006, iar Maria este primul copil al artistei. Atunci când nu este pe scenă şi nu are contracte de onorat în străinătate, vedeta îi acordă tot timpul fetiței ei de şapte ani.

“Eu l-am cunoscut în Germania. Faptul că el acolo avea  o situaţie, avea şi doi copii din prima căsătorie, eu o aveam aici pe mama… a fost o situaţie puţin complicată. Nu am crezut în relaţia asta. Până la urmă lucrurile s-au aşezat. El a spus să stăm împreună, să vedem dacă ne înţelegem. Ne-am certat, ne-am despărţit. Nu a fost niciun motiv, doar orgoliul amândurora. Suntem două pietre foarte tari. Nimeni nu a crezut în această relaţie”,  spune Daniela Gyorfi la Antena 1.

Daniela spune că ea și George Tal se potrivesc, dar sarea și piperul nu lipsesc din relația lor, pentru că există certuri din motive de gelozie.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/Obligat să renunțe la fumat, Giani Kiriță a avut două săptămâni de coșmar la Exatlon. „Primele zile chiar îmi era rău”

 

Close
Închide
  Close