MENIU CAUTĂ
23 Mai. 2018 12:39

Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de 12 ani, iar acum au făcut anunțul. “Ne-am certat, ne-am despărţit”

Distribuie

Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de 12 ani, iar acum au făcut anunțul, în cadrul emisiunii "Vorbește Lumea", unde au dezvăluit amănunte neștiute din familia lor.

Cei doi au împreună o fetiță, pe Maria și deși au avut momente de cumpănă în relație, aceștia au trecut peste ele, pentru că se iubesc foarte mult.

„Eu l-am cunoscut în Germania. Faptul că el acolo, avea  o situaţie, avea şi doi copii din prima căsătorie, eu o aveam aici pe mama… a fost o situaţie puţin complicată. Nu am crezut în relaţia asta. Până la urmă lucrurile s-au aşezat. El a spus să stăm împreună să vedem dacă ne înţelegem. Ne-am certat, ne-am despărţit. Nu a fost niciun motiv, din orgoliu amândoi. Suntem două pietre foarte tari. Nimeni nu a crezut în această relaţie. (…) Nu a fost a treia persoană între noi. Atunci lucrurile clar se schimbă. Bănuieşti, da… suntem geloşi amândoi. Eram şi foarte posesivă. Nu te-am prins, dar dacă vreau!!! (râde) Noi suntem un cuplu absolut normal, ne certăm, avem momente când ne iubim, când suntem aşa la limită. Eu sunt o luptătoare prin excelenţă, sunt extrem de independentă şi vreau mai mult din punct de vedere profesional”, a spus Daniela Gyorfi  la Pro tv. La începutul anului, Daniela Gyorfi a declarat că își mai dorește un copil.

Citește și

Părinții nu trebuie să le dea copiilor alimente cumpărate de pe stradă, shaorma, fast-food. ”Sunt enorme riscurile dacă îi hrănesc ca pe adulți”

Comentarii