Mergi direct la conținut »
Dave Evans, primul solist AC/DC, se relansează cu o trupă românească
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dave Evans, primul solist AC/DC, se relansează cu o trupă românească

Dave Evans, primul solist AC/DC, se relansează cu o trupă românească

Primul solist AC/DC, Dave Evans, se relansează la nivel mondial cu o trupă românească. După o serie de colaborări cu  formația The ROCK (unul din cele mai cunoscute la nivel european grupuri-tribute adus faimosului grup sus-amintit), australianul  lansează un album cu aceștia. 

De Florian Gheorghe,

Evenimentul va fi sărbătorit și cu publicul român, într-un concert ce va avea loc în a doua jumătate a lunii aprilie,  cel mai probabil la Arenele Romane.

După șase ani în care au cântat muzica titanilor de la AC/DC – cel mai mai faimos grup hard rock la nivel mondial -, formația românească, însă cu o componență „internațională” (Daniel Ignat – voce, Adrian Popescu – chitară, Andrey Baydin – chitară/ Rusia, Dany Serrano – chitară bass/ Spania, faimosul tobar Mike Terrana/ SUA) și Dave Evans au hotărât să scoată pe piață și compoziții proprii, album ce se va numi „Waw”.

FOTO (st-dr) Dave Evans,Mike Terrana &The ROCK

 

 

„Vor fi cântece mișcate, dinamice, cu un vibe modern hard rockn roll. Vom păstra influențele AC/DC, dar vom aduce și elemente moderne, mai din vremurile noastre, poate chiar autohtone. Piesele vor fi cântate în limba engleză”, spune Daniel Ignat, fondatorul The ROCK, românul ce seamănă izbitor și cântă precum Brian Johnson.

Australianul a ajuns în AC/DC după ce Malcolm Young a dat un anunț într-un ziar, în 1973. A cântat în primul an din prodigioasa istorie a megatrupei, fiind înlocuit cu faimosul Ronald Belford „Bon” Scott, șoferul formației. Avea pe atunci 17 ani.

CITESTE SI: Radu Sîrbu, ex-O-Zone, face reality-show cu familia, pe modelul „The Osbournes”. Cum l-a inspirat rockerul Ozzy Osbourne pe muzician

Close
Închide
  Close