Mergi direct la conținut »
VIDEO/ David Duchovny a întârziat 30 de minute la concertul din București și s-a speriat de-o pană de curent
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ David Duchovny a întârziat 30 de minute la concertul din București și s-a speriat de-o pană de curent

VIDEO/ David Duchovny a întârziat 30 de minute la concertul din București și s-a speriat de-o pană de curent

David Duchovny, actorul consacrat de rolul agentului Mulder din “Dosarele X”, a venit la București să ne arate că și cântă bine, nu doar joacă. A concertat duminică seara la Sala Radio, “o cameră frumoasă”, unde a ajuns cu întârziere și a făcut un mic atac de panică...

De Florian Gheorghe,

David Duchovny a ajuns la propriul concert cu o întârziere de jumătate de oră, dar, odată ajuns, părea că nu mai vrea să plece de pe scenă – a rămas la cinci bisuri, gest răsplătit de public cu aplauze.

Cei 1.000 de spectatori, sala fiind plină ochi, au mers pe mâna artistului și și-au abandonat scaunele confortabile pentru a dansa.

David Duchovny a întârziat 30 de minute la concertul din București

Misteriosul agent Mulder, cum l-au descoperit românii după 89 în “Dosarele X”, sau Hank Moody din “Californication” s-a simțit atât de bine și în siguranță în “camera frumoasă” (așa a caracterizat Sala Radio!) unde a concertat, încât s-a plimbat nestingherit printre rânduri, dând mâna și îmbrățișând orice spectator doritor să atingă un star hollywoodian. Dana Săvuică, fan privilegiat (FOTO), și-a luat o rezervă zdravănă de autografe!

Concertul n-a fost lipsit de emoții pentru Duchovny, care s-a panicat când a avut loc o mică pană de curent, însă cum problema s-a remediat imediat, și vedeta s-a recompus rapid și și-a văzut mai departe de spectacol.

David Duchovny și-a început miniturneul european (Every Third Trought Tour) luna aceasta, la Moscova, seria de 11 concerte urmând a se încheia la Londra. Actorul a venit cu propria trupă de acompaniament.

CITESTE SI:Dida Drăgan demontează zvonurile legate de sănătate, datorii și mutarea în Elveția. „Mă retrag din muzică atunci când plec la Cer”

Close
Închide
  Close