MENIU CAUTĂ
11 Feb. 2019 15:00 , de Florian Gheorghe

VIDEO/ David Duchovny a întârziat 30 de minute la concertul din București și s-a speriat de-o pană de curent

Distribuie

David Duchovny, actorul consacrat de rolul agentului Mulder din “Dosarele X”, a venit la București să ne arate că și cântă bine, nu doar joacă. A concertat duminică seara la Sala Radio, “o cameră frumoasă”, unde a ajuns cu întârziere și a făcut un mic atac de panică...

David Duchovny a ajuns la propriul concert cu o întârziere de jumătate de oră, dar, odată ajuns, părea că nu mai vrea să plece de pe scenă – a rămas la cinci bisuri, gest răsplătit de public cu aplauze.

Cei 1.000 de spectatori, sala fiind plină ochi, au mers pe mâna artistului și și-au abandonat scaunele confortabile pentru a dansa.

David Duchovny a întârziat 30 de minute la concertul din București

Misteriosul agent Mulder, cum l-au descoperit românii după 89 în Dosarele X', sau Hank Moody din Californication' s-a simțit atât de bine și în siguranță în camera frumoasă' (așa a caracterizat Sala Radio!) unde a concertat, încât s-a plimbat nestingherit printre rânduri, dând mâna și îmbrățișând orice spectator doritor să atingă un star hollywoodian. Dana Săvuică, fan privilegiat (FOTO), și-a luat o rezervă zdravănă de autografe!

Concertul n-a fost lipsit de emoții pentru Duchovny, care s-a panicat când a avut loc o mică pană de curent, însă cum problema s-a remediat imediat, și vedeta s-a recompus rapid și și-a văzut mai departe de spectacol.

David Duchovny și-a început miniturneul european (Every Third Trought Tour) luna aceasta, la Moscova, seria de 11 concerte urmând a se încheia la Londra. Actorul a venit cu propria trupă de acompaniament.

CITESTE SI:Dida Drăgan demontează zvonurile legate de sănătate, datorii și mutarea în Elveția. „Mă retrag din muzică atunci când plec la Cer”

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii