De Livia Lixandru,

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. își trăiește viața din plin, alături de tânărul în vârstă de 32 de ani. Deși a recunoscut relația public, vedeta este precaută și mărturisește că va fi în continuare discretă cu viața ei personală.

De când se iubește Andreea Marin cu tânărul consul în vârstă de 32 de ani

„Fiecare dintre noi poate avea rezervele sale. Sunt deschisă în sensul asumării, nu sunt deschisă în a da detalii din interiorul casei mele, din grădină poate da. E bine să te bucuri de ceea ce trăiești deschis. Asta am crezut mulți ani. Lumea în care trăim m-a învățat că e bine să ai rezerve. Experiența din urmă îmi arată că atunci când ești deschisă… oamenii de lângă nu sunt întotdeauna ce par a fi. Este mai bine să lași lucrurile să curgă în discreție de la sine”, a spus Andrea Marin într-o emisiune TV.

„Am vrut să crește frumos și am avut 6 luni de liniște. Se împlinesc în curând 6 luni. E mai bine ca el să mențină această discreție. Eu îmi trăiesc viața după convingerile proprii, nu după convingerile altora. (…) Adevărul poate fi și al meu. și al tău. Doar că vedem dintr-o altă direcție. Nu am de ce să obosesc. Andreea Marin poate fi alta la anul pentru că evoluează, învață. Eu nu obosesc să învăț. Sunt un om normal, cu necazuri, cu probleme, mai obosesc din când în când. (…) Te poți frige la orice vârstă. Trebuie să rămâi cu ochii deschiși, dar în același timp să te bucuri de ceea ce trăiești frumos ca la 18 ani”, a mai spus Andreea Marin.

Iubitul Andreei Marin s-a aflat în primul rând la gala Atipic Beauty, prezentată de divă joi seară. Adrian Brâncoveanu a încurajat-o discret pe femeia alături de care trăiește de șase luni.

Citește și


EXCLUSIV. Elena Lasconi se visează Oprah de România. Visul ei e să aibă propria emisiune «cu povești de viață»


 

Cine a prezis exact cum va muri Kobe Bryant. In 2012 a scris: ”Va muri într-un accident de elicopter”
GSP.RO

Cine a prezis exact cum va muri Kobe Bryant. In 2012 a scris: ”Va muri într-un accident de elicopter”

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu