MENIU CAUTĂ
14 Oct. 2018 14:00

De ce anume se teme Ela Crăciun când va naște. ”Am ceva rezerve”

Distribuie

Ela Crăciun numără zilele până când va devein din nou mama. Vedeta tv va aduce pe lume cel de-al treilea copil al său, un băiețel.

Ela Crăciun a fost activă toată perioada sarcinii și așa va fi și după. Se va întoarce la muncă la scurt timp după ce va naște. Vedeta tv, care urmează a deveni mama pentru a treia oară, în această perioadă, se teme însă de fiica sa, Alessia, în vârstă de șase ani, să nu fie geloasă pe frățiorul cel mic. Motiv pentru care a și pregătit-o cu ceva timp înainte de a naște.

 

'Abia-l așteaptă amândoi, dar asta la nivel declarativ. Tind să cred că Alex, trecând deja prin lucrul ăsta, este fericit . La fel e si Alessia, dar am o mica teamă. Ea nu știe ce o așteaptă. Ei îi place să acapareze, iar atunci când va avea frățiorul am ceva rezerve. I-am spus mereu că va fi ajutorul meu de bază, că o să facem totul împreună. Ea spune că da, i-a dat deja camera ei de joacă. Și asta e un pas mare, dar tot am rezerve', a declarat vedeta tv pentru Libertatea.

Altfel, Ela Crăciun va naște pe cale natural și a demarat o campanie prin care încurajează femeile să aleagă această variantă, în condițiile în care primesc acceptul medicului în acest sens.

Are ajutor acasă

Prezentatoarea emisiunii Numai de bine', de la Antena 3, își permite să se întoarcă la muncă la doar câteva săptămâni după ce va deveni mama. Asta pentru că cei trei copii ai săi vor rămâne pe mâini bune. „Mama e lângă mine, a fost mereu, de 12 ani și jumătate, și va fi și acum”, a adăugat ea. A mai punctat că a avut o sarcină normală, fără probleme, iar asta i-a permis să muncească fără oprire.

CITEȘTE ȘI:

Motivul incredibil pentru care Alex Velea nu poate fi încă tată și-n acte! Castellano a respins notificarea primită de la instanțele din România

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii