Mergi direct la conținut »
VIDEO / De ce evită Dani Oțil evenimentele mondene? ”Eu am de mâncare acasă”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO / De ce evită Dani Oțil evenimentele mondene? ”Eu am de mâncare acasă”

VIDEO / De ce evită Dani Oțil evenimentele mondene? ”Eu am de mâncare acasă”

De ce evită Dani Oțil evenimentele mondene? Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a venit cu o explicație... neașteptată în privința refuzului său de a onora astfel de invitații. Unii ar putea-o lua ca pe o glumă. Alții, colegi de-ai lui de breaslă, s-ar putea supăra, dar... vedetei de la “Neatza cu Răzvan și Dani” nici că-i pasă!

De Ana Maria Păsat,

Matinalul Antenei 1 iese foarte rar la evenimente mondene. Recent, a făcut o excepție și s-a prezentat la unul dintre acestea.. pe scuter.

Prezentatorul TV ne-a vorbit despre motivul pentru care evită astfel de apariții. Explicația neașteptata a lui Dani Oțil vizează, indirect, și o parte din colegele și colegii de breaslă.

“Eu am de mâncare acasă. Sunt unii care vin la toate evenimentele posibile, cred că nu au mâncare sau suc sau apă… sau șpriț. Eu am și restaurant, și-n loc să mănânc la ații, mănânc la mine”, a declarat el pentru Libertatea.

Dani Oțil și-a deschis restaurant în urmă cu aproximativ doi ani, împreună cu un prieten care are vechime în domeniu. Ideea acestei afaceri s-a născut în Argentina, când cei doi se aflau în vacanță împreună. Inițial, au intenționat să deschidă o cafenea. Locația care au găsit-o i-a determinat să țintească însă ceva mai sus.

“Deși bătaia de cap este mult mai mare, restaurantul, ca afacere, este mai interesant. Iar de când am deschis, ne-am dat seama că a fost o alegere bună“, a spus Dani Oțil.

Restaurantul îi ocupă mult timp

Prezentatorul a spus că se implică foarte mult în afacerea sa. Este prezent la restaurant cam toată ziua, după ce-și termină emisiunea.

“Suntem bine, am lăsat o curte plină de oameni. Mă implic zi de zi. Nu am o viață, mă ocup doar de asta”, a recunoscut el.

Oțil are deja o clientelă stabilă, formată din oameni de afaceri români și străini, dar și din multe familii care obișnuiesc să poposească acolo împreună cu copiii.


VIDEO/ Roxana Ciuhulescu a intrat în ultimele săptămâni de sarcină. Cum se pregătește să nască

Close
Închide
  Close