Mergi direct la conținut »
De ce nu participă Mihaela Mihai la Cerbul de Aur. "M-am gândit bine și am refuzat defintiv"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > De ce nu participă Mihaela Mihai la Cerbul de Aur. "M-am gândit bine și am refuzat defintiv"

De ce nu participă Mihaela Mihai la Cerbul de Aur. „M-am gândit bine și am refuzat defintiv”

Mihaela Mihai, una dintre cele mai mari artiste de pe scena muzicală din România, a anunțat că a refuzat să participe la ediția din acest an a Festivalului Cerbul de Aur.

De Dana Aramă,

Binecunoscuta cântăreață Mihaela Mihai, în vârstă de 71 de ani, nu va participa la ediția jubiliară a Festivalului Cerbul de Aur de la Brașov, care va avea loc în perioada 29 august-2 septembrie.

Interpreta, care a participat la Cerbul de Aur în anul 1969, a făcut câteva precizări în acest senspe contul său de socializare.

„” MAREA ABSENTĂ „, cum ar zice unii … ♥️

După „revenirea în timp” de mai jos, vă informez că astăzi am luat decizia de a nu participa la aniversarea a 50 de ani a Festvalului Cerbul de Aur – Brașov.

Directoarea Festivalului m-a contactat de ceva vreme deja, m-a sunat și o producătoare, cu propunerea de a urca pe scenă pentru a cânta cele 2 piese pe care le-am cântat în 1969.
Am refuzat, amabil.

Mi-au propus să filmez măcar un mesaj pe care să-l difuzeze în seara aceea, pe ecranele festivalului.
M-am gândit bine și, astăzi, am refuzat definitiv.

Voi fi „Marea absentă” a acestui eveniment. ?

Singurul meu regret este că nu voi avea ocazia să lucrez, pentru prima dată, cu minunata Smaranda Vornicu, directoarea festivalului.

Am vrut să stie publicul român că, de data asta, nu sunt nici ignorată, nici persecutată de TVR.
Este voința mea”, a ținut să menționeze Mihaela Mihai pe contul său de socializare.

Medic dintr-un mare spital bucureștean de urgență: ”Nu ni s-a făcut nici un instructaj pentru coronavirus!”
Recomandări

Medic dintr-un mare spital bucureștean de urgență: ”Nu ni s-a făcut nici un instructaj pentru coronavirus!”

 

Mihaela Mihai, pe numele său real Mihaela-Maria Neagu, astăzi în vârstă de 71 de ani, este una dintre marile voci ale scenei muzicale din România. Absolventă a Conservatorului din București, a câștigat numeroase premii la diverse concursuri de renume.Artista are o poveste de viață impresionantă.


Citește și: Psihologul Libertatea, despre polițista care și-a împușcat mortal mama, bebelușul și apoi s-a sinucis: „Este vorba fie de o nevroză despresivă Post Partum, fie de o psihoză Post Partum”


 

Close
Închide
  Close